Sıla Türkoğlu Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Boyu Kaç?

Oynadığı dizilerde Türk halkı tarafından beğeniyle izlenen Sıla Türkoğlu insanlar tarafından hayatı ve biyografisi ile merak ediliyor. Bizde sizler için araştırdık. Peki Sıla Türkoğlu Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Evli Mi? Boyu Kaç? Kilosu Kaç? Eğitimi Ne? Burcu Ne? merak ettiğiniz her şey yazımızda…

Sıla Türkoğlu Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi, Boyu Kaç
Sıla Türkoğlu Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi, Boyu Kaç

Sıla Türkoğlu Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Evli Mi? Boyu Kaç? Kilosu Kaç? Eğitimi Ne? Burcu Ne? Hayatı ve Biyografisi

Sıla Türkoğlu oyuncudur. 18 Nisan 1999 yılında İzmir Bornova’da dünyaya gelmiştir. Şu anda 23 yaşındadır. Ayrıca merak edenler için koç burcudur. Sıla Türkoğlu, 168cm boyunda ve 55 kilodur. Çocukluk yıllarından itibaren oyunculuğa kendini adamış olan Sıla Türkoğlu, lise öğrenimini Bornova’da Hatice Güzelcan Anadolu Lisesinde tamamlamıştır.

Sıla Türkoğlu
Sıla Türkoğlu

Henüz üniversite eğitimi almamış olan Sıla Türkoğlu, ilk olarak oyunculuk kariyerine 19 yaşında iken “Ağlama Anne” adlı dizi ile başlamıştır. 2018 yılında yayınlanan dizide Alev karakterini canlandırmıştır. Daha sonra 2019’da “Yemin” dizisinde Suna karakterine hayat vermiştir. Son olarak 7 Eylül 2020’de Kanal 7’de yayınlanmaya başlayan “Emanet” dizisinde Seher karakterini canlandırarak karşımıza çıkmıştır. “Emanet” adlı dizi ile çok merak edilen ünlü oyuncular arasına girmiştir ve diziden ayrılacağı ile ilgili söylentiler birçok kişi tarafından araştırılmıştır. Ek olarak özel hayatı ile de merak edilen bir isim olan Sıla Türkoğlu, bekardır. Üstlendiği rollerin hakkını vermeyi başarabilen Sıla Türkoğlu ileride magazin dünyasının merakla takip ettiği bir isim olacak gibi görünüyor.

Emanet Dizisi Seher Sıla Türkoğlu
Emanet Dizisi Seher Sıla Türkoğlu

Sıla Türkoğlu’nun Yer Aldığı Diziler

2018 Ağlama Anne – Alev – Konuk oyuncu
2019-2020 Yemin – Suna Tarhun – Yardımcı Karakter
2020-2022 Emanet – Seher Kırımlı – Başrol Oyuncusu

Sıla Türkoğlu Kimdir
Sıla Türkoğlu Kimdir

Sıla Türkoğlu Instagram Hesabı

Son olarak Instagramda yaklaşık 1 milyon takipçisi bulunan Sıla Türkoğlu’nun Instagram Hesabı ise Şöyle;

https://www.instagram.com/silaaturkoglu/

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et