Şiar Kılıç Nasıl Öldü? 9 Yaşında ki Çocuğun Şüpheli Ölümü!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir şüpheli ölüm dosyası daha ele alınıyor. Sakarya’nın Kocaali ilçesinde 9 Yaşında ki Şiar Kılıç’ın şüpheli bir yangın sonrası ölümünü araştıran Müge Anlı, çarpıcı detaylara ulaştı. 9 Yaşında ki Şiar Kılıç’ın annesinin sevgilisi tarafından yangın öncesi öldürüldüğü iddia edildi. Öte yandan annenin tüm çocuklarının ölümünü rüyasında gördüğünü söylemesi şüpheleri arttırdı. Ayrıca tüm çocuklarının öldüğünü rüyasında gördüğünü söyledi.

Şiar Kılıç – Müge Anlı

Sakarya Kocaali’ye bağlı Karşımahalle Mahallesi Gökçekız Sokak’taki tek katlı evde, 28 Nisan tarihinde gece saatlerinde, belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevleri görenler, itfaiyeye haber verirken, bu sırada çevredekiler de yangını söndürmeye çalıştı. Gülizar Amanet, iddiaya göre, yangın sırasında kendisini dışarı atarken, ilk evliliğinden olan ve odasında uyuyan çocuğu Şiar Kılıç’a ulaşamadı. Sağlık ekibi de Gülizar Amanet’i ilk müdahale sonrası ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Alevlerin sardığı evde mahsur kalan Şiar Kılıç’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Gülizar Amanet, Şiar Kılıç’ın Annesi

Çocuğun Elleri ve Ayakları Bileklerinden Yoktu!

Müge Anlı ise bir komşunun verdiği bilgiyi canlı yayında paylaşarak, yangından cesedi çıkarılırken, Şiar Kılıç’ın el ve ayak bileklerinin olmadığını söylediğini aktardı. Konuyla ilgili bir diğer iddia ise Bahadır Bey ve Gülizar Amanet’in kavga ettiği, araya giren Şiar Kılıç’ın yere düşüp bir daha hareket etmediği.

Şiar Kılıç Nasıl Öldü? 9 Yaşında ki Çocuğun Şüpheli Ölümü, Müge Anlı

Çocuklarının Öldüğünü Gördüğünü Söyledi!

Müge Anlı canlı yayınına katılan baba, dede ve babaanne, Müge Anlı’dan yardım isterken, Gülizar Amanet’in aynı evde yaşadığı Bahadır Bey canlı yayına bağlandı. Bahadır Bey’in, “Gece 23.00 sıralarında Şiar uyumak için bitişiğimizdeki eve geçti. Gülizar zaten daha önce, ‘Şiar 13 yaşına gelmeden ölecek’ demişti.” sözleri şoke etkisi yarattı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et