Saliha Çalışkan Bulundu Mu? Tuncay Çalışkan Baş Şüpheli!

2,5 yıldır kendisinden haber alınamayan kayıp iki çocuk annesi Saliha Çalışkan konusu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işleniyor. Kayıp Saliha Çalışkan olayında ise en büyük şüphe boşanma davası açtığı eşi Tuncay Çalışkan’ın üzerinde. Programa bağlanan eniştesi Murat ise Tuncay Çalışkan’ın Saliha Çalışkan için “Benim Sülalem Kasap Saliha’yı Keseceğim” dediğini söyledi. Tuncay Çalışkan’ın Saliha Çalışkan’ın banka kartını kullandığı ortaya çıktı.

Saliha Çalışkan, Tuncay Çalışkan, Müge Anlı, Saliha Çalışkan Kaybı, Mersin Silifke
Saliha Çalışkan, Tuncay Çalışkan, Müge Anlı, Saliha Çalışkan Kaybı, Mersin Silifke

40 yaşındaki Saliha Çalışkan kaybı ile ilgili baş şüpheli ise boşanma davası açtığı ikinci eşi Tuncay Çalışkan. Tuncay Çalışkan’ın sürekli olarak Saliha Çalışkan’a şiddet uyguladığı ve kıskançlık krizleri geçirdiği iddia edilirken, Saliha Çalışkan’ın yaşadığına dair hiç bir iz yok. Öte yandan Saliha Çalışkan’ın banka kartının Tuncay Çalışkan tarafından kullanıldığı ortaya çıktı. Programa bağlanan eniştesi Murat ise Tuncay Çalışkan’ın Saliha Çalışkan için “Benim Sülalem Kasap Saliha’yı Keseceğim” dediğini söyledi. Murat bey, iddiaları yalanlayan Tuncay Çalışkan için ise “ben niye iftira atayım yalan söyleyeyim” diye yanıt verdi.

Tuncay Çalışkan, Saliha Çalışkan
Tuncay Çalışkan, Saliha Çalışkan

Tuncay Çalışkan, Saliha Çalışkan’ın Banka Kartını Kullanmış!

2,5 yıldır kayıp olan Saliha Çalışkan’ın boşanma davası açtığı eşi Tuncay Çalışkan’ın Saliha’ın kaybolduğu gün banka kartını kullandığı ortaya çıktı. Tuncay Çalışkan’ın tantuniciden ve bir tekel dükkanından alkol alışverişi yaptığı ortaya çıktı. Mersin’in Silifke ilçesinde ortadan kaybolan Saliha Çalışkan’ın eşi Tuncay Çalışkan’ın eşinin kartını nasıl aldığı bilinmezken, Tuncay Çalışkan’ın alışveriş yaptığına dair görgü şahitleri Müge Anlı ile Tatlı Sert programını arayarak bilgi verdi.

DNA Testi Yaptırmıştı!

Tuncay Çalışkan’ın Saliha Çalışkan’dan olan çocuğuna DNA testi yaptırdığı da ayrıca ortaya çıkmıştı. Tuncay Çalışkan, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Saliha Çalışkan’ın nerede olduğunu bilmediğini ve şiddet uyguladığına dair iddiaları kabul etmediğini söylerken, banka kartını kullandığına dair ifadeleri de kabul etmedi.

Saliha Çalışkan’ın Kaybı ve Muhtemel Cinayeti

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 28 Eylül 2018 yılında ortadan kaybolan 40 yaşında 2 çocuk annesi Saliha Çalışkan aranıyor. Cinayete kurban gittiği düşünülen Saliha Çalışkan’ın kaybolmadan 20 gün önce eski eşi Ali Çelik’ten 13 bin lira tazminat aldığı öğrenildi.

Saliha Çalışkan, Kayıp, Müge Anlı, Saliha Çalışkan Öldürüldü mü,
Saliha Çalışkan, Kayıp, Müge Anlı, Saliha Çalışkan Öldürüldü mü,

Saliha Çalışkan’ın 13 bin liranın bin lirasını oğluna verdiği ve 3 bin lirasını avukat ücreti ödedikten sonra bu paraya 27 aydır dokunmadığı açıklandı. Müge Anlı, Saliha Çalışkan’ın hiçbir sağlık kaydı, banka hesap hareketi veya herhangi bir resmi işlemi olmadığını açıkladı.

Facebook Sayfamızı Takip Edin!

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et