Pınar Kaynak’a 5 Kişi Tecavüz Etmemiş!

Pınar Kaynak Cinayeti İle İlgili Şok Gelişme!

Müge Anlı’nın ATV’de yayınlanan programında konu edilen Trabzon’da başı ezilerek vahşice öldürülen Pınar Kaynak cinayetinde yeni gelişmeler yaşandı. Genç kıza olayın başından beri 5 kişinin tecavüz ettiği konuşulurken aslında adli tıp raporunda 5 kişinin tecavüz ettiğine dair bir bilgiye rastlanmadığı ortaya çıktı.

Pınar Kaynak, Pınar Kaynak Cinayeti, Yeni Gelişme, Şok Gelişme
Pınar Kaynak, Pınar Kaynak Cinayeti, Yeni Gelişme, Şok Gelişme

5 Kişinin Tecavüzüne Uğramamış!

Pınar Kaynak cinayeti ile ilgili Müge Anlı’nın programında bir gerçek daha ortaya çıktı. 24 Yaşında ki 1 çocuk annesi Pınar Kaynak cinayeti ile ilgili sürekli olarak haberlerde 5 kişinin tecavüz ettiği konuşulurken, Müge Anlı bugün gerçekleşen yayında aslında Pınar Kaynak’a 5 kişinin tecavüz etmediğini, adli tıp raporunda buna dair bir bilginin olmadığını söyledi. Nereden çıktı 5 kişinin tecavüz ettiği diye soran Müge Anlı ayrıca genç kızın üzerinde bulunduğu söylenen zincire dair ise zincirin olay yeri inceleme raporunda olduğunu fakat dosyada yer almadığını söyledi. Pınar Kaynak cinayeti ile ilgili dosyayı inceleyen bir önceki savcının ise basın yasağı koymasını eleştirerek kendine güvenen adam basın yasağı koymaz diyerek ince bir gönderme yaptı. Pınar Kaynak, Trabzon’da Çukurçayır Mahallesinde 15 Ağustos 2017’de 5 kişi tarafından işkence edildikten ve tecavüze uğradıktan sonra başı taşla ezilerek öldürülmüştü.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et