Barışmak İstediği Eşini Ağır Yaraladı! Genç Kadın Yaşam Mücadelesi Veriyor!

Gaziantep’te 32 Yaşında ki Yunus M. Barışmak İçin Gittiği Eşi Sibel M.’yi Ağır Yaraladı!

Gaziantep’te 32 Yaşında ki Yunus M. boşanma kararı üzerine baba evine dönen 2 çocuk annesi eşi 23 yaşın da ki Sibel M.’yi tabancayla vurarak ağır yaraladı. Genç kadın yoğun bakımda yaşam mücadelesi verirken, kaçan koca Gaziantep emniyeti tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Yunus M., Sibel M., Gaziantep
Yunus M., Sibel M., Gaziantep

2 Çocuğunu Alıp Baba Evine Gelmişti…

Gaziantep 60’ıncı Yıl Mahallesi’nde, Sibel M.’nin babası Şakir Polat’ın evinde meydana geldi. Sibel M. ve eşi Yunus M., 3 ay önce anlaşamadıkları için boşanma kararı aldı. Buna rağmen çift aynı evde yaşamaya devam etti. Ancak 26 Ocak günü, koca, Sibel M.’ye babasının evine gitmesini söyledi. Sibel M. de 2 çocuğunu alıp, babasının evine gitti.

Yunus M. Pişman Olduğunu Söyleyerek Barışmak İstedi

Yunus M., dün sabah kayınvalidesi Döne Polat’ı arayarak, pişman olduğunu, gelip eşi ile konuşmak istediğini söyledi. Geldiği adreste eşinden kapının önüne inmesini isteyen koca, evin merdivenlerinde Sibel M.’ye tabancayla peş peşe ateş etti. Saldırgan koca kaçarken, ağır yaralanan Sibel M. ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yoğun Bakımda Yaşam Mücadelesi Veriyor!

Yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Sibel M.’nin annesi Döne Polat, damadının en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi. Döne Polat, “Beni telefona arayıp, Sibel ile konuşmak istediğini söyledi. Babası izin vermeyince de eve gelmemesini söyledim. Yunus bana eve çıkmayacağını Sibel ile kapıda 2 dakika konuşacağını söyledi. Sibel aşağıya inerken silah sesleri geldi. Koşup baktığımızda kızımı kanlar içinde gördüm. Doktorlar durumu ağır diyor” dedi. Baba Şakir Polat da damadına en ağır cezanın verilmesini istediklerini ifade etti.

Gaziantep Emniyeti Tarafından Yakalandı

Saldırıdan kısa süre sonra polisler tarafından yakalanan Yunus M., bugün adliyeye sevk edildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et