Ordu Seri Katili İle İlgili Bilinmeyenler…

Ordu Seri Katili …

5 cinayetten sorumlu tutulan Mehmet Ali Çayıroğlu Zanlının bir kurbanının çocukları yardım için Müge Anlı ile Tatlı Sert’e katılmıştı.


11 Ağustos 2018 günü Şeker Köseoğlu, Nuri ve Lütfiye Usluoğlu çiftinin katili olan Mehmet Ali Çayıroğlu jandarmanın düzenlediği  ile yakalandı. Mesleği  olan Mehmet Ali Çayıroğlu’nun  yaptığı ve çaldığı etleri Samsun’daki şarküteri dükkanında sattığı ortaya çıktı.

Kurbanlarına Plastik Kelepçe Takıyor ve Evleri Ateşe Veriyordu…!

Büyükbaş hayvanları çalıp kendisine ait şarküteride satan Mehmet Ali Çayıroğlu ’nun şimdiye kadar 5 kişiyi öldürdüğü tespit edildi. 9 yıl ceza evinde kalan Mehmet Ali Çayıroğlu, Şubat ayında çıktı. Hapishanede tartıştığı Nuri Usluoğlunu’nun evini 24 Şubat’ta basarak ters kelepçeleyen Çayıroğlu evi ateşe verdi.Nuri Usluoğlu ve Lütfiye Usluoğlunu evlerinde katletti.

Sonraki Kurbanı Şeker Köseoğlu oldu.

60 yaşında ki Şeker Köseoğlu’nu 3 mayıs’ta öldüren  Mehmet Ali Çayıroğlu, çaldığı hayvanları kesip Samsun’da ki Çayır Ovalı Şarküteri’de sattı. Aradan geçen zaman içerisinde yeniden cinayetlerine ve hayvan hırsızlığına yeltenen Mehmet Ali Çayıroğlu yanlış eve girince gasp’tan yakalandı. Evine düzenlenen baskında çaldığı 23 büyükbaş hayvan da bulundu. Sürekli  kıyafeti giyen ve kılık değiştiren  aynı zamanda sosyal medya sitelerinden kandilleri kutluyor dindar bir insan gibi görünmeye çalışıyordu.

Mehmet Ali Çayıroğlu 8 Kişinin Katili Olabilir!

Ordu’nun Akkuş ilçesinde 2 kişiyi tersten kelepçeleyip, 2 bin 300 TL paralarını gasp eden Mehmet Ali Ç. (45) yakalandı. Zanlının evine yapılan aramada, 10 gün önce öldürülüp hayvanları çalınan Şeker Köseoğlu’nun (60) tüfeği ve çalınan hayvanlarından biri, tüp gazdan zehirlenerek öldükleri iddia edilen Senai ve Ümit Türedi çiftine ait cep telefonu bulundu. Sorguya alınan zanlının, Şeker Köseoğlu’nu öldürdüğünü  ettiği öğrenildi.

Canavarın, Türedi çiftinin de şüphelisi olarak sorgulandığı bildirildi. Ayrıca 5 kişinin de iki ayrı  yangınında şüpheli bir şekilde hayatını kaybettiği, bu kişilerin katilinin de Mehmet Ali Ç . olabileceği iddia edildi. Zanlının, hayvan çalmak için gündüz bir evde keşif yaptığı, gece yanlışlıkla başka bir eve girdiği, burada 2 kişinin ellerini tersten kelepçeleyip para ve cep telefonlarını gasp ederek kaçtığı belirlenip yapılan takip üzerine yakalandığı açıklandı..

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et