Müge Anlı’nın Bulamadığı Cinayetler ve Kayıp Vakaları

Müge Anlı’ın Çözemediği Cinayetler ve Bulamadığı Kayıplar…

ATV ekranlarında haftaiçi hergün sabah saat 10’da başlayan ve öğlen 13’e kadar süren Müge Anlı ile Tatlı Sert programı çoğu cinayet çözdü ve çoğu kayıp vakasını buldu. Fakat Müge Anlı’ın da programına yansıyan ve bulamadığı cinayet ve kayıp vakaları var. Ne Yazık ki bu insanların katilleri ellerini kollarını sallayarak aramızda geziniyorlar. İşte Müge Anlı’nın programına çıkan fakat halen çözülememiş cinayetler ve kayıp vakaları… (5 Temmuz 2020’de güncellenmiştir)

Müge Anlı Palu Ailesi Davası
Müge Anlı Palu Ailesi Davası

1-) Metin Büyükşen ve Necla Büyükşen Çifti Cinayeti – (Mehir Cinayeti)

Metin Büyükşen ve Necla Büyükşen Konya’nın Karatay ilçesine bağlı İsmil Mahallesi’ndeki evlerinde kar maskeli bir saldırgan tarafından pompalı tüfekle öldürüldükleri iddia ediliyor. Tek görgü şahidi ise kızları Büşra Büyükşen. Oğulları Uğur Büyükşen ve gelinleri Betül Büyükşen’le ise aralarında Mehir Anlaşmazlığı olduğu ise biliniyor. Müge Anlı Ecrin Kurnaz yani Ecrin Bebeğin kaybından sonra bu konuyu işlemeyi bıraksada programda konuşmasında maddi deliller var. Aslında ne olduğu belli açıklamasını yaptı.

metin büyükşen ve necla büyükşen çifti - cinayet müge anlı
Metin büyükşen ve Necla büyükşen

2-) 17 Yaşında ki Semira Aslan Cinayeti

Hatay’da Altınözü ilçesinde 2017 yılında kaybolduktan 2 yıl sonra 22 şubatta su kuyusunda cesedi bulunan Semira Arslan’ı kim neden öldürdü? Semira Arslan cinayeti ile ilgili olarak en büyük şüphe ise Semira’nın yasak aşk cinayetine kurban gitmiş olabileceği üzerinde yoğunlaşıyor.Müge Anlı ile Tatlı Sert programına telefonla bağlanan Selim Çelenk ise canlı yayında 3 çocuk babası olduğunu ve Semira ile yaşadığı yasak aşkı doğrulamıştı.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı semira-arslan%C4%B1n-katili-kim.jpg
Semira Arslan Cinayeti Müge Anlı

3-) Belediye İşçisi Murat Tekin Cinayeti

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı murat-tekin-nerede-ayd%C4%B1n.jpg

Aydın’da yaşayan ve Aydın Belediyesinde temizlik görevlisi olarak çalışan 47 yaşında ki Murat Tekin Müge Anlı’nın programında aranıyor. Murat Tekin’in eşi Sakine TekinMüge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak eşini arıyor. 22 ağustos’ta kurban bayramının 2.günü ortadan kaybolan Murat Tekin, en son elinde siyah bir çanta ile üzerinde belediyenin kıyafeti ile ortadan kayboldu. Güvenlik kameralarında görülen evli ve üç çocuk babası Murat Tekin’in kaybından 3 gün sonra telefonundan son sinyal Aydın Sevgi Yolundan alındı. Murat Tekin’in cesedi aradan geçen aylar sonrası metruk bir evde bulundu.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı murat-tekin-bulundu-mu.jpg

4-) Hasan Kalkan Cinayeti

95 Yaşında ki Hasan KalkanTrabzon’da Fener Köyünde kayboldu. 95 yaşında ki Hasan Dede  2017 tarihinde TrabzonÇarşıbaşı Fener köyünde yaşarken kayboldu. Kayıp Hasan Kalkan ile ilgili şüpheli ise torunu Esma Yılmaz.

95 Yaşında ki Hasan Kalkan, Trabzon'da Kayboldu
95 Yaşında ki Hasan Kalkan, Trabzon’da Kayboldu

Hasan Kalkan’ın Trabzon’da kaybolmasıyla ilgili torunu Esma Yılmaz ve sevgilisinden şüpheleniyor. Hasan Kalkan’ın kızı Hayriye Sağlam, Esma’nın bir sevgilisi olduğunu ve beraber yaşlı adamı bir yere götürdüklerini iddia etti. Esma Yılmaz dedesi Hasan Kalkan’ı öldürüldü mü ?. Esma Yılmaz’ın verdiği çelişkili ifadeler doğrultusunda Müge Anlı’nın programında dikkat çekti. 95 yaşında ki Hasan Kalkan, Torunu Esma Yılmaz’a göre kendisine ahlaksız teklifte bulunmuştu.

5-) Nursel Doğan ve Deniz Cinayeti

İzmir Dikili ilçesinde Nursel Doğan ve Deniz isimli henüz cinsiyet değiştirme ameliyatı bulunmayan iki arkadaş ortadan kayboldu. Olay ile ilgili Müge Anlı’nın programına bağlanan Haydar Sırça ise kayıplarıyla bir alakası olmadığını söyledi. Nursel Doğan’ın Haydar Sırça’dan ayrılmak istediği bu nedenle Haydar Sırça sürekli kavga ettiği öğrenilirken cinayetin baş şüphelisi Haydar Sırça…

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı nursel-do%C4%9Fan-ve-deniz-kay%C4%B1p-m%C3%BCge-anl%C4%B1-izmir-dikili.jpg
Nursel Doğan ve Deniz Cinayeti

6-) Avukat Burhan Ünal Kaybı

Denizli’de Merkezefendi ilçesinde yaşayan 52 yaşındaki ağır ceza avukatı Burhan Ünal 17 Nisan’dan bu yana kayıp. Evli ve 3 çocuk babası olan Avukat Burhan Ünal çocuğunu okula bıraktıktan sonra ortadan kayboldu. Müge Anli ile Tatli sert programına konuk olan eşi Hülya Ünal kayıp eşi ile ilgili endişelerini dile getirdi. Ailesi ile hiç bir sorunu olmadığını dile getiren Burhan Ünal’in eşi 17 Nisan sabah saat 9:00 sıralarından itibaren kayıp olduğunu ve hiç telefonunu kapatmadığını söyledi. Bu açıklamanın üzerinde Avukat Burhan Ünal’ın öldürülmüş olabileceği üzerinde duruluyor.

Ağır Ceza Avukatı Burhan Ünal - Kayıp- Müge Anlı
Avukat Burhan Ünal

7-) Hüsnü Şahin Cinayeti

Müge Anlı ile Tatlı sert programında İzmir’in Bergama İlçesinde 18 Mayıs tarihinde ortadan kaybolan 41 yaşında ki Hüsnü Şahin aranıyor. Kayıp Hüsnü Şahin en son arkadaşı Kadir Topal ile görüşeceğini söyleyerek evden ayrılırken, o tarihten bu yana ise Hüsnü Şahin’i görüldüğüne dair bir bilgi ise ulaşmadı.

Hüsnü Şahin
Hüsnü Şahin 

Olay ile ilgili Hüsnü Şahin’i en son gören ve hayvan hırsızlığı yaptığı söylenen Kadir Topal ise Hüsnü Şahin kaybolması ile ilgili baş şüpheli.

😎 Kibar Gürkan Cinayeti

1993 yılında Tokat -Sivas Kara yolu arasında bulunan 65 kg civarında ve bir çocuk sahibi düşünülen cesetin fotoğrafı değiştirilerek Müge Anlı’nın programında yayınlanmış ve kim olduğu araştırılmaya başlanmıştır. Birkaç gün sonra yayına bağlanan bir kişi, cesedin baldızı olduğunu ve isminin aile arasında Kibar olduğunu söyleyen eniştesi olaya farklı bir bakış açısı kattı. Aradan 27 yılın geçmesi ve o dönemlerde cinayet davalarında zaman aşımının 20 yıl süresi olması nedeniyle şimdi bile katili bulunsa ceza almayacağı beyan edildi.

Kibar Gürkan
Kibar Gürkan – Pakize Gürkan

Fakat Türkiye’de terör ve insanlığa karşı işlenmiş  suçların zaman aşımına uğramaması Türk toplumunu ümitlendirmiştir. 27 yıl sonra Pakize Gürkan’ın babadan bir anneden ayrı kardeşleri cenazenin kendilerine ait olduğunu söylemişler ve bu cenazeye sahip çıkmışlardır. 10.03.2017 tarihinde yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sertprogramında tüm bu hikaye anlatılmış Mehmet Gürkan ve üvey kardeşlerinin konuşmalarına yer verilmiştir. 27 yıl aradan sonra ortaya çıkan bu gerçeğin doğrulanması için ailesi DNA testine başvurmuştur. Darp edildiği, işkence gördüğü ve dövülerek öldürüldüğü tespit edilen faili meçhul cesedin aile arasında Kibar Gürkan olarak adlandırılan Pakize Gürkan’a ait olduğu düşünülmektedir.

9-) Mehmet Metin Altuntaş

Bir akşam Çatalca’da bulunan çiftliklerinden ayrılan Mehmet Metin Altuntaş’tan neredeyse 110 gündür haber alınamıyor. Arkadaşının ifadesiyle yarım saat içerisinde ortadan kaybolan Altuntaş’ın uyuşturucu kullandığı çalıştığı arkadaşıyla beraber kullandığının bilinmesi şüpheleri arkadaşı Enes’e çekti.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı mehmet-metin-altunta%C5%9F-1.jpg

Çatalcada kaybolan Mehmet Metin Altuntaş ile ilgili şüphe uyandıran bir diğer konu ise cüzdanının ve kimliğinin evde bulunması. Jandarma ekipleri tarafından aranmaya devam ediliyor.

10-) Fatma Demir Cinayeti

Müge Anlı İle Tatlı Sert 21 Mart’ta işlenmeye başlanan dosyada, Fatma Demir 22 Ağustos 2016 ayında ikamet ettiği Başalan köyündeki evinden sabah saat 09.00’da tarlaya fasulye toplayacağını söyleyerek çıktı.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı fatma-demir-katili-kim-kim-%C3%B6ld%C3%BCrd%C3%BC.jpg
Fatma Demir Cinayeti

Fatma Demir’in geç saate kadar eve dönmemesi üzerine yakınları tarafından başlatılan arama çalışmalarını neticesinde cansız bedeni gece saat 12.00’de evden yaklaşık 2.5 saat kadar uzaklıktaki bir derenin kenarında bulundu.

FATMA DEMİR’İ NECLA MI ÖLDÜRDÜ GÜLADİYE Mİ?

Fatma Demir’in cenazesinin bulunduğu gecenin bir gün öncesinde kavga ettiği iddia edilen gelinlerden canlı yayına katılan Güladiye Demir, o gece eltisi Necla Demir ile birlikte annesi ameliyat olduğu için annesine gittiğini, kayınvalidesinin de tarladaki elektriği yapmak için tarlaya gittiğini ancak havanın rüzgarlı olmasından dolayı kayınvalidesi elektriği takamayınca hırslandığını, saat akşam 22.00 sularında eve geldiğinde de bu nedenle kavga çıktığını kaydetti.

GÜLADİYE, ELTİSİ NECLA’YI TOKATLADI

İşte haftalardır devam eden yayınların birinin ardından Necla ve Güladiye yine aralarında atışmaya başladı. Güladiye kendisinin üzerine yürüyen eltisi Necla’ya tokat attığı kavgayı, programın konuğu Avukat Rahmi Özkan araya girerek yatıştırdı.

11-) Burhan Aykurt Kaybı

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı Burhan-Aykurt-Mahmut-Aykurt-M%C3%BCge-Anl%C4%B1.jpg

36 yaşında ki Burhan AykurtMuğla Fethiye’de “ben tatile çıkıyorum” diyerek ortadan kaybolmuştu. Kasım 2018 tarihinden bu yana haber alınamıyor. Burhan Aykurt’un evlilik vaadi ile kandırılarak götürüldüğünü söyleyen ağabeyi Mahmut Aykurt şüpheli ifadeleri ile dikkati üzerine çekti. Müge Anlı’da kayıp Burhan Aykurt’un ağabeyi Mahmut Aykurt, “bana gelen bilgilere göre kardeşimi öldürüp arabadan atmışlar” dedi. Fakat bilginin kimden geldiğini söylemiyor ve şüpheli ifadeleri dikkat çekiyor. Kardeşinin bir hesaba da kaybolmadan önce para gönderdiğini söyleyen Mahmut Aykurt ise şüpheliler arasına girdi. Ayrıca Burhan Aykurt’un kaybolduğunun ertesi günü attığı mesajda oldukça dikkat çekti. Burhan Aykurt’un attığı iddia edilen mesajda kardeşinin bir kızla evlenmek üzere gittiği kadının isminin Güldane olduğu ve kendisini aramalaları gerektiğini söyleyerek Ocak ayında geleceğini yazmış bu mesajı ise kimin yazdığı bilinmiyor. Mahmut Aykurt’un ise bildiklerini gizlediği, kardeşinin kaybı ile ilgili bilgisi olduğu düşünülüyor.

Burhan Aykurt’un Cesedi Bulundu

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerce işlenen ve abisi Mahmut Aykurt’un baş şüpheli olarak görüldüğü Burhan Aykurt kaybı cinayet dosyasına dönüştü. 36 yaşında ki Burhan AykurtMuğla Fethiye’de “ben tatile çıkıyorum” diyerek ortadan kaybolmuştu. Kasım 2018 tarihinden bu yana haber alınamayan Burhan Aykurt’un cesedi 15 ay sonra ormanlık alanda bulundu. Üzerinde kimliği de bulunan Burhan Aykurt cinayeti ile ilgili baş şüpheli ise abisi Mahmut Aykurt.

12-) Ömer Doğan Kaybı

Kırıkkale Adliyesinde zabıt katibi olarak çalışan 44 yaşında 3 çocuk babası Ömer Doğan 30 Ağustos 2019 tarihinden bu yana kayıp. Ömer Doğan kaybı ile ilgili baş şüpheli ise akrabası olan ve Ömer Doğan’ın arazisinde yaşayan Hakan DoğanHakan Doğan’ın ismi ise daha önce tarlada ölü olarak bulunan 2 cinayetle daha anılmıştı.

Ömer Doğan - Müge Anlı
Zabıt Katibi Ömer Doğan – Kırıkkale

Kırıkkale’de Kaybolan Zabıt Katibi Ömer Doğan Nerede? Hakan Doğan Ömer Doğan’ı Öldürdü Mü?

Zabıt katibi 44 yaşında ki Ömer Doğan Kaybı ile ilgili baş şüpheli amca çocuğu olan Hakan Doğan. Ömer Doğan’ın kaybından sonra Müge Anlı İle Tatlı Sert programına gelen Ömer Doğan’ın annesi, eşi ve yakınları ise Hakan Doğan’ın Ömer Doğan’ı öldürmüş olabileceğinden şüpheleniyorlar. Hakan Doğan ile ilgili Kırıkkale’de yaşanan cinayetlerde ilgisi olması ve şüpheli olarak ifadesi alınması ise şüphe uyandırdı.

Hakan Doğan Müge Anlı
Hakan Doğan Müge Anlı

13-) Furkan Doğan ve Murat Doğan Cinayeti

Hakan Doğan bundan 5 yıl önce Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılmış adı yine 2 cinayetle anılmıştı. Hakan Doğan’ı adı Bundan 5 yıl önce 2 cinayet dosyasına karışmış 2014 yılında iki kuzen Furkan Doğan ve Murat doğan tarlada öldürülmüş olarak bulunmuşlardı. Şimdi ise Ömer Doğan kaybı ile ilgili aile yine Hakan Doğan’dan şüpheleniyor. Ömer Doğan’ın aracı ise Hakan Doğan’ın evinin yakınında bulundu. Bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert Programına canlı yayın ile katılan Hakan Doğan, Müge Anlı’ın ekibinden önce 20 bin sonra 10 bin istedi. Müge Anlı’ın Ömer Doğan kaybı ile ilgili sizinde aramanız gerekir ısrarı üzerine notere giderek para almak için garanti istesede Müge Anlı’ın ekibi tabi ki bu isteği reddetti.

14-) Mehmet Avcı Cinayeti

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 10 Ekim 2017’de yalnız yaşadığı bağ evinde pompalı tüfek ile öldürülmüş halde bulunan 62 Yaşında ki Mehmet Avcı’nın katili aranıyor. Olayın en büyük şüphelisi ise Ahmet Özdemir…

Mehmet Avcı Cinayeti Yeni Gelişme
Mehmet Avcı Cinayeti Yeni Gelişme

Müge Anlı’nın programında Mehmet Avcı’nın katili aranıyor. 10 Ekim 2017’de yalnız yaşadığı bağ evinde öldürülen Mehmet Avcı cinayeti ile ilgili en büyük şüpheli ise Bekçi Ahmet olarak bilinen Ahmet Özdemir. Ahmet Özdemir’in köyde küçük çocuklara bile mesaj attığı, Perihan isimli evli ve bir çocuk annesi kadına ahlaksız teklifte bulunduğu ve kızı yaşında ki kadının teklifini reddetmesi üzerine genç kadının numarasını köyde bulunan insanlara dağıttığı ise biliniyor.

Mehmet Avcı Cinayeti - Müge Anlı
Mehmet Avcı Cinayeti – Müge Anlı

Tüm bu olanları mahkemede kabul eden Ahmet Özdemir’in aynı zamanda Mehmet Avcı’nın cesedinin bulunduğu alanda ayakkabısının teki ve sigara izmaritlerinin bulunması da Ahmet Özdemir’i cinayetin baş şüphelisi haline getiriyor. Ahmet Özdemir ise verdiği çelişkili ifadeler ve söylediği yalanlarla programda şok üzerine şok yaşatırken, Mehmet Avcı’nın katili hala belli değil. Ayrıca Ahmet Özdemir isimli şahsın kadınlara para teklif ederek yasak ilişki talebinde bulunduğu bu talepte bulunduğu kadınlardan birinin de 15 yaşında ki bir kız çocuğu olduğu ortaya çıktı.

15-) Celalettin Polat Cinayeti

4 Çocuk babası Celalettin Polat, 2009 yılında Erzincan’da ortadan kayboldu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan kardeşi Sabahattin Polat ve Tülay Yıldız kayıp ağabeyini arıyor. Kardeşi Sabahattin Polat kendisine 9 ay önce bir telefon geldiğini ve ağabeyinin öldürülerek gömüldüğü iddiasında bulunulduğunu söyledi.

Celalettin Polat , Müge Anlı
Celalettin Polat , Müge Anlı

4 Çocuk babası Celalettin Polat bundan 11 yıl önce Erzincan’ın Çayırlı ilçesinde ki Cennet Pınar köyünde ortadan kayboldu. Kayıp kardeşlerinin akıbetini gelinlerine soran yakınlarına ise Celalettin Polat’ın yurt dışına gittiği ve 4-5 yıl gelmeyeceği söylendi. Sabahattin Polat’a 9 ay önce gizemli bir telefon gelerek, kardeşleri Celalettin Polat’ın öldürüldüğü ve köylerinde değirmen başında ki tandırın altına gömüldüğünü iddia etti.

16-) Gülümser Bulut ve Özlem Akusta Cinayeti

Yunus Kahraman Nilgün Kırlı’yı öldurerek 18 yaşında hüküm giydi. Yunus Kahraman af nedeniyle 15 yıl cezaevinde yattıktan sonra tahliye oldu. Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında Özlem Akusta’nın kayıp olduğu Gülümser Bulut’un ise öldürülerek çekyat içine konulduğu ve biri kayıp diğeri cinayet olan olaylarla ilgili Yunus Kahraman bas şüpheli olarak görülüyor. Yunus Kahraman’ın ise daha önce Nilgün Kırlı’yı 1999 yılında evine girerek öldürdüğü cesedini ise 3 gün boyunca balkonda halı ile sarıp sakladığı öğrenildi. Yunus Kahraman’ın bu cinayetten dolayı 15 yıl cezaevinde ve 14 yılında çıktığı öğrenildi. Yunus Kahraman Nilgün Kırlı’ın katili, öte yandan Özlem Akusta kaybı ile ve Gülümser Bulut cinayeti ile ilgili baş şüpheliler arasında.

Yunus Kahraman Kim, Müge Anlı
Yunus Kahraman Kim, Müge Anlı

Gülümser Bulut’ Cinayetinin işleniş biçimi nedeniyle de 16 Ağustos 2018’de ortadan kaybolan ve cesedi çekyatta bulunan Gülümser Bulut ölümü ile ilgilisi olduğu düşünülüyor. Bu düşünceler ise acaba bir seri katil olayı mı var sorusunuda akıllara getiriyor.

Yunus Kahraman
Yunus Kahraman

Nilgün Kırlı Cinayeti

İzmir Buca’da 1999 yılında patronu Nilgün Kırlı’yı parasız kaldığı için evine girerek kafasına odunla vurduktan sonra boğarak öldürdüren Yunus Kahraman, daha sonra Nilgün Kırlı’ın cesedini halıya sarıp çekyat altına koymak suçundan idamla yargılandı fakat 15 yıl cezaevinde kaldıktan sonra 2014 yılında serbest kaldı.

Nilgün Kırlı Cinayeti, Yunus Kahraman
Nilgün Kırlı Cinayeti, Yunus Kahraman

Özlem Akusta Kaybı Muhtemel Cinayeti

İzmir Karabağlar’da Babası Hüseyin Hulki Akusta ile birlikte yaşayan 45 yaşında ki Özlem Akusta, 2 Nisan 2018’de İzmir’de kayıplara karıştı. Aynı gün babası karakola başvurarak 1 gün önce evden ayrıldı kendisine ulaşamadım dedi. İzmir Emniyeti yaptığı araştırma sonucu eşinden bir süre önce boşanan Yunus Kahraman’ın Özlem Akusta ile görüştüğü tespit edildi. Aynı kişi Yunus Kahraman’ın annesi Hacer Huy ile birlikte bulunan Gülümser Bulut cinayeti ile ilişkili olduğu düşünülüyor. Özlem Akusta’nın kredi ve banka kartını kullanan kişinin Yunus Kahraman olduğu ortaya çıktı. Polis yaptığı araştırmalardan sonra Yunus Kahraman’a durumu ispatladı ve 1 Nisan 2018’de Yunus Kahraman ve Özlem Akusta’nın beraber güvenlik kameralarına yakalandı. O aylarda Yunus Kahraman’nın telefonu polis tarafından dinlendi. Aynı zamanda Gülümser Bulut Cinayeti işlendi. Daha önce de sevgilisini öldüren Yunus Kahraman’ın 3 gün sevgilisini cesedini balkonda sakladığı ortaya çıkarken Yunus Kahraman’ın annesi ile birlikte Gülümser Bulut’un kızı Gülümser Bulut’un cesedini çekyat altında buldu.

Özlem Akusta
Özlem Akusta

Özlem Akusta’nın kayıp olduğu Gülümser Bulut’un ise öldürülerek çekyat içine konulduğu ve biri kayıp diğeri cinayet olan iki kişinin canı ile ilgili olan olayda şüpheli olarak Yunus Kahraman görülüyor. Yunus Kahraman’ın daha önce bir cinayetten içeride 15 yıl yattığı ortaya çıkarken cesedini 3 gün balkonda sakladığı öğrenildi. 16 Ağustos 2018’de ortadan kaybolan ve cesedi çekyatta bulunan Gülümser Bulut Cinayeti ile ilgisi olduğu düşünülüyor.

Gülümser Bulut Cinayeti

İzmir’de Gülümser Bulut’un kızı Hatice Ayhan 18 Ağustos’ta Cumartesi günü annesinin teyzesinin kızını ısrarla eve davet ederek evde koku var dediği ve çekyatın altında Hacer Huy ve Gülümser Bulut’un kızı Hatice Ayhan ile birlikte bulundu.

Gülümser Bulut Cinayeti, İzmir, Hatice Ayhan
Gülümser Bulut

Yunus Kahraman’nın Gülümser Bulut’un evine gittiğini tespit eden İzmir Emniyeti, Yunus Kahraman’nın evde 3 saat kaldığı ortaya çıktı. Yunus Kahraman ve Hacer Huy ile ilgili Özlem Akusta ve Gülümser Bulut cinayeti şüphelisinin Yunus Kahraman olduğu düşünüyor. Konu Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Müge Anlı tarafından taşınarak işleniyor.

17-) Çağla Tuğaltay Cinayeti

5 Haziran 2000 yılında İstanbul Şişli’de bulunan evinde abisi İlker Tuğaltay’ın odasında boğazı kesilerek öldürülen Çağla Tuğaltay’ın katili hala bulunamadı. 

Çağla Tuğaltay Cinayeti, Çağla Tuğaltay Olayı, Çağla Tuğaltay Cinayeti Çözüldü Mü?

18-) Pınar Kaynak Cinayeti

Trabzon’da 15 Ağustos 2017 yılında işkence edilerek öldürülen 24 yaşında ki bir çocuk annesi Pınar Kaynak cinayetinin failleri bulunamadı.

Pınar Kaynak Cinayeti , pınar kaynak
Pınar Kaynak Cinayeti , pınar kaynak

19-) Sinop’ta Esrarengiz Yangın

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Sinop’ta geçen yıl yaşanan esrarengiz yangın olayı konuşuluyor. Yangın sonrası 3 Kişinin ortadan kaybolduğu ve yangın çıkan evde herhangi bir izlerine rastlanılmaması 3 kişiye ne oldu sorularını akla getirdi… Peki Sinop’ta yaşanan yangında ki 3 Kişiye ne oldu? Müge Anlı’da konu edilen Sinop’ta ki esrarengiz yangın ile ilgili yeni gelişmeler neler? Sinop’ta yangın sonrası kaybolan 3 kişiye ne oldu? Erdal Özkaya Neden Çelişkili Konuşuyor?

Yanan Evde ki Üç Kişiye Ne Oldu, Sinop'ta ki Yangın, Müge Anlı
Yanan Evde ki Üç Kişiye Ne Oldu, Sinop’ta ki Yangın, Müge Anlı

Sinop’ta Türkeli ilçesine bağlı Yazılı köyünde bir evde 22 Nisan 2019’da yangın çıktı. Yangın sırasında evde bulunduğu düşünülen Nurten Özkaya ile 4 yaşında ki oğlu Ramazan Özkaya ve 105 yaşında ki Hanife Özcan ile ilgili ise yangın sonrasında yapılan araştırmada ne bir cesede nede bir kemik izine rastlandı. Yaklaşık 14 aydır ortadan esrarengiz bir yangınla kaybolan 3 kişi ile ilgili ise hiç bir haber yok. Çıkan yangınla ilgili ortaya çeşitli iddialar atılırken, yangının ilk olarak muhtar seçimleri ile ilgili olduğu söylendi. Fakat konu derinlemesine araştırıldığında Nurten Özkaya’nın eşi Erdal Özkaya tüm şüpheleri üzerine çekti. Öte yandan Erdal Özkaya’nın eşi Nurten Özkaya’nın hamile olduğu da iddia edildi. Konu ile ilgili araştırmalarını sürdüren Müge Anlı ise her geçen gün farklı ipuçlarına ulaşıyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et