Müge Anlı’da Aranan İkiz Kardeşler Emirkan ve Emir Baran Nerede ?

Müge Anlı’da Aranan Emirkan Baran ve Emir Baran Nerede ?

Hali Serkuş ve Özlem Pençe’nin 2004 doğumlu çocukları Emirkan ve Emir Baran, 2006 yılında terk edildi. Halil Serkuş ve Özlem Pençe’nin uyuşturucu bağımlılığı nedeniyle çocuklarla ilgilenmemesi ve Halil Serkuş’un Ceza evine girmesiyle Özlem Pençe bir marketin önüne çocukları terk ettiğini söylemiş. Fakat Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına yazılmasıyla çocukların kaydı olmadığı ortaya çıktı.

Emirkan Baran ve Emir Baran Nasıl Kayboldu ? Müge Anlı Kayıp İkiz Kardeşleri Buldu Mu ?

 

Atv’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert Programına bugün 8 Ekim 2018 Pazartesi günü Halil Serkuş katıldı. Programda evlilik yaşadığı Özlem Pençe’den olan ikiz çocukları Emirkan ve Emir Baran’ı arıyor. Şu anda 14 yaşında olan çocukların baba Halil Serkuş’un uyuşturucu bağımlılığı nedeniyle Özlem Pençe tarafından ihbar edildiği ve ceza evine girdiğini anlattı. Anne ve Babası uyuşturucu kullanan ikiz kardeşler babalarının ceza evine girmesi ile anne Özlem Pençe’de kaldı.

İkiz Kardeşler Emirkan ve Emir Baran Evlatlık Mı Edinildi ? Özlem Pençe Kim ?

İkiz Çocukların annesi Özlem Pençe ve Fevzi isimli şahıs çocukları ellerine isimlerini yazarak  Feritbey Polis karakoluna bıraktıkları söyleniyor. 4 yıl ceza evinde kalan baba Halil Serkuş, uyuşturucu bağımlılığından kurtulduğunu ve çocuklarına sahip çıkamamaktan dolayı vicdan azabı çektiğini söylüyor ve şimdi çocuklarını arıyor. Bir bilgi daha çocukların Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilmiş. Elleri içerisinde Emirkan ve Baran yazan çocuklar isimlendirilme yapılarak Sosyal Hizmetlere teslim edilmiş. Bu belgelere ulaşan Müge Anlı, evlatlıkta edinilmiş olsalar çocukların sağ olup olmadığını arıyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et