Sedanur Güzel’in Katili Neden Açıklanmıyor…!

Sedanur Güzel’in Katili Belli Oldu Mu ?

Kars’ın Kağızman’a Bağlı Paslı Köyünde kaybolan ve bir haftalık bir arama çalışmasından sonra köye uzak bir yerde üzeri taşlarla örtülü cesedi bulunan ’in Katili Kim ? ’i kim öldürdü ? ’un Katili Kim ?

İçişleri Bakanlığı: Sedanur’a tecavüz bulgusuna dair herhangi bir veri yoktur

Çarpıcı İddialar…

Kars’ın Kağızman İlçesinde kaybolan, 1 hafta sonra cansız bedenine ulaşılan ilkokul 3.sınıf öğrencisi  Cinayeti ile ilgili toplam 3 kişi tutuklanmıştı. Hatunzade.com isimli sitede yer alan habere göre Ertan Bozkurt ’i öldürmüş kardeşleride küçük kızın cansız bedenini götürüp taşlarla üzerine örtmüş…

Ertan Bozkurt Öldürmüş Kardeşleri Torun ve  Gömmüş

Programın ilk günleri canlı yayına katılan ve ceza evi dışarısı olduğu orataya çıkan Ertan Bozkurt’un Sedanur kaçırarak cinsel istismarda bulunduğunu  etti.

Kardeşleri Gömdü

Ailesi tarafından olay farkedilince E.B nin kardeşleri Özcan ve Torun tarafından Sedanurun çandı bedeni taşlar altına gömüldü. Kardeşlerinin evde olduğu ne annesi ne de yengesi tarafından söylenmemişti. Küçük kız bulunduktan sonra köylülerinde ifadelerine göre evde oldukları söylendi. Ertan Bozkurt’un kardeşleri  ve  Sedanur Güzel’in kaybolduğu gün köydeydiler. Neden olayın başında köyde  olduklarını belirtmediler. Sedanur Güzel’in bulunduğu yerin 100 metre ötesinde balık tuttuklarını söyleyen Bozkurt kardeşlerin arama çalışmalarına da katılmadıkları belirtildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et