Müge Anlı Kimdir? Müge Anlı Kaç Yaşında? Müge Anlı’nın Kızı ve Eski Kocası

ATV’de Yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile Türk Televizyonlarının en çok beğenilen ve takip edilen programlarından birinin yapımcısı Müge Anlı, 19 Aralık 1973 (47) tarihinde İstanbul’da doğdu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesin’den mezun oldu. Hukuk alanında yüksek lisans yapan Müge Anlı şimdiye kadar bir çok cinayeti ortaya çıkardı.

Müge Anlı 14 Yıllık Tecrübesini Aktardı
Müge Anlı

Ayrıca Yakınlarını arayanların kavuşmasına yardımcı olan Müge Anlı’nın, özel hayatı ile ilgili çok fazla bilgi mevcut olmamasını rağmen 2008 yılında Burhan Akdağ’dan Lidya Akdağ isimli bir kızı vardır.

Müge Anlı Kimdir, Müge Anlı
Müge Anlı Kimdir, Müge Anlı

Müge Anlı Ailesi ve Kızı

Müge Anlı Kimdir

Müge Anlı’nın kızının adı Lidya Müge Akdağ, babasının adı ise İhsan Anlı’dır. Müge anlı eski eşi ile olaylı bir boşanma süreci yaşamış ve bu konuda büyük bir mücadele vermiştir. Hukuk okuyarak yüksek lisansını yapan Müge Anlı Avukat olmayı istemektedir. 1999 yılında Müge Anlı’nın düğününde çekilmiş bir fotoğrafı da sizlerle paylaşıyoruz.

Müge Anlı ve Burhan Akdağ

Müge Anlı Kimdir? Hayatı, Biyografisi ve Kariyeri

Bu programından önce bir çok programda sunmuş olan Anlı televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başladı. Şenay Düdek’le Kanal D’de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yaptı ve bir yıl sürdürdü. Aynı programa Düdek Cenk Eren’le FOX’ta, Anlı ise Pakize Suda ile beraber Kanal D’de devam etmiştir.Dobra Dobra’daki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp tam anlamıyla sunuculuğa geçti. 

Müge Anlı’nın Kimdir? Hayatı, Biyografisi ve Kariyeri – Müge Anlı İle Tatlı Sert ATV

ATV’de yayınlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı. Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin hâlâ bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaktadır.Tatlı Sert’in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin yapmış olduğu Film Gibi adlı programı Atv’de sundu.Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi. Özel hayatı ile ilgili çok fazla bilgi edinilmese de bir kızı ve çok sevdiği bir köpeği bulunmaktadır.

Müge Anlı Kimdir? Müge Anlı ile Tatlı Sert ATV

Müge Anlı Kaç Yaşında?

Müge Anlı’nı yaşı merak edilen seyircileri ve takipçileri tarafından çok merak edilen bir konu ve hiç göstermediği de aşikar. Müge Anlı 48 yaşında ve 1.64 boyunda başarılı bir sunucudur. Bir kız çocuğu bulunan ve yıllardır ekranlardan uzak tutan Müge Anlı, 2008 den bu yana yaklaşık 10 yıldır Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunuculuğunu yapıyor.

Lidya Müge Akdağ
Müge Anlı’nın Kızı – Lidya Müge Akdağ 

Kendi sitesinde ise şu bilgiler yer almaktadır :

“Müge Anlı Türk Televizyonlarında sunduğu programlar ile bir Fenomen haline gelmiştir. Daha önceleri magazin haberleriyle uğraşan Müge Anlı şimdilerde araştırmacı yönünü ortaya koyarak rakiplerinden çok farklı programlar ortaya koymaktadır. Başarısının sırrı haksızlıklarla mücadele etmesi ve tam bir Türk kadını profili çizmesidir. Ayrıca televizyonculuktan arta kalan zamanlarında Türk Sanat Müziği ile uğraşmakta şarkılar seslendirmektedir.”

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et