Mehtap Belen Kimdir? Neden Öldü? Kaç Yaşındaydı?

ANKA Haber Ajansı parlamento muhabiri, gazeteci Mehtap Belen yaşamını yitirdi. ANKA Haber Ajansı parlamento muhabiri, gazeteci Mehtap Belen, Ankara’da tedavi gördüğü Şehir Hastanesi’nde sabaha karşı yaşamını yitirdi. 

Mehtap Belen Kimdir, Neden Öldü
Mehtap Belen Kimdir

Mehtap Belen Kimdir? Neden Öldü? Kaç Yaşındaydı?

14 Ekim 1970 Ankara doğumlu Mehtap Belen, 1991’de Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. Henüz öğrenci iken ANKA Haber Ajansı’nda mesleğe ilk adımını attı. Star TV, TV 8, Kanal A, Beyaz TV, TGRT, TRT, Flaş TV’de çeşitli programlar hazırladı, çok sayıda habere imza attı. Bir süre parlamentoda milletvekili danışmanlığı da yapan Mehtap Belen, 2019’da yeniden mesleğe ilk başladığı ANKA Haber Ajansı’na döndü. Belen, ANKA’da parlamento muhabiri olarak görev yapıyordu. Belen, bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Belen, bugün Ankara Karşıyaka Camii’nde, ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra, Karşıyaka Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanacak.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et