Makbule Sarı 600 Lira İçin Öldürülmüş! Domuz Bağı Cinayeti

74 yaşındaki Makbule Sarı 14 Kasım’da evinde domuz bağı ile bağlanmış şekilde ölü bulunmuştu. Araştırma yapan emniyet güçleri yaşlı kadını öldüren dayı 28 yaşındaki Hayrettin Görgülü ve yeğeni 23 yaşındaki yeğenini yakalamıştı. Yaşlı kadının 600 Lira için öldürüldüğü ortaya çıktı.

Makbule Sarı, Makbule Sarı Cinayeti, Makbule Sarı 600 Lira İçin Öldürülmüş
Makbule Sarı, Makbule Sarı Cinayeti, Makbule Sarı 600 Lira İçin Öldürülmüş

Ordu’un Korgan ilçesinde 74 yaşındaki 6 çocuk annesi Makbule Sarı, domuz bağı ile öldürülmüştü. Makbule Sarı’nın katilleri Hayrettin Görgülü ve Serkan Uluz yakalanırken, cinayetle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Yaşlı kadının evine araç kiralayarak gelen Hayrettin Görgülü ve Serkan Uluz Makbule Sarı’nın kapıyı açmaması üzerine eve “Orman İşlerinden” geliyoruz diyerek girdiği daha sonra evde yaşlı kadının ev almak için sakladığı parayı aradıklarını fakat bulamadıklarını öğrenildi. Evde 600 Lira bulan katiller yaşlı kadına paranın yerini söylemesi için domuz bağı ile bağladıkları ortaya çıktı. Evde 500-600 Bin Lira olduğunu düşünen iki katil zanlısı daha sonra evdeki iki çuval fındık ile televizyonu alıp evi terk ettiler.

İkisi de Evli Birinin 4 Diğerinin 1 Çocuğu Var!

Korkunç cinayeti işleyen zanlılardan Hayrettin Görgülü’nün evli ve 4 çocuk babası olduğu öğrenildi. Bir diğer zanlı yeğenin ise evli bir çocuk babası olduğu ortaya çıktı. Müge Anlı bugün gerçekleşen programda cinayetle ilgili tüm detayları aktardı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et