İstanbul’da Korkunç Gasp Olayı! Genç İş Kadını Öldürüldü!

İstanbul Ataşehir’de korkunç bir gasp olayı yaşandı. Çalışanların maaşını ödemek için yola çıkan holding yöneticisi iş kadını Sibel Koçan silahlı gaspçılar başından vurularak öldürüldü. Öte yandan olay sonrası iş kadının eski eşi ise intihar etti.

İstanbul'da Korkunç Gasp, Gasp, Sibel Koçan
İstanbul’da Korkunç Gasp, Gasp, Sibel Koçan

İstanbul’da yaşanan korkunç gasp olayı Küçükbakkalköy Mahallesi Başar Sokak’ta bulunan holding binası önünde yaşandı. SAS Holding A.Ş. yönetim kurulu üyesi 41 yaşında ki Sibel Koçan ve şirket çalışanı Aydın Mert çalışanların maaşını ödemek için içinde 3 milyon 300 bin lira bulunan çanta ile şirket binasından çıkarak lüks cipe binecekleri sırada yanlarına bir araç yaklaştı. Daha sonra araçtan inen silahlı 3 saldırgan para dolu çantayı almak istedi. Ancak Sibel Koçan direnince saldırganlar silahla ateş açtı. Kafasına isabet eden kurşunla Sibel Koçan kanlar içinde yere yığılırken, içerisinde 3 milyon 300 bin liranın bulunduğu ileri sürülen çantayı alan gaspçılar kaçtı. Ambulansla hastaneye kaldırılan 41 yaşında ki Sibel Koçan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayıp kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Gasp Dehşetini Olayın Görgü Şahidi Anlattı!

İstanbul’da gasp dehşetini yaşatıp kaçan saldırganların kullandığı aracın ikiz plaka olduğu belirlendi. Polis kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Görgü tanığı Ayhan Morkoç, “Bir kadının vurulduğunu gördük. 3 el silah sesi duyduk. Arabaya bineceği sırada vurulmuş, pusu kurmuşlar herhalde” diye konuştu. Polis kaçan silahlı saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Sibel Koçan’ın Eski Eşi İntihar Etti!

Öte yandan Gasp dehşetinde hayatını kaybeden Sibel Koçan’ın eski kocasının olaydan birkaç saat sonra intihar ettiği öğrenildi. İntihar eden kişinin aynı zamanda şirketin ortağı olduğu belirtildi.

Korkunç Gasp Olayı Kameralara Yansıdı!

Yaşanan silahlı gasp dehşeti güvenlik kamerasına yansıdı .Görüntülerde Sibel Koçan ve yanındaki Aydın Mert’in yanında hafif ticari araç duruyor. Araçtan 2 kişi iniyor. Direksiyon da ise diğer saldırgan yer alıyor. 2 kişi araçtan inerek para dolu çantayı almaya çalışıyor. Bu sırada gaspçılarla Sibel Koçan ve yanındaki kişi arasında arbede yaşanıyor. Saldırganlar ateş ettikten sonra çantayı alıp kaçıyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et