Taşta Yazılı “Tecavüz Ediliyorum” Yazısı Doğru Çıktı!

Antalya’da Kepez ilçesinde bulunan bir taşın üzerinde yazanlar tüyleri ürpertti. Sosyal medya üzerinden yayılan görsel ile ilgili polis araştırma başlatmıştı. Daha sonra polis olayın gerçek olduğunu ortaya çıkardı. 12 yaşında küçük bir çocuk tarafından taşa yazılan yazılarda tecavüz ediliyorum yardım edin ibaresi bulunmuştu.

Tecavüz Ediliyorum Yardım Edin, Antalya, Kepez, 12 Yaşında ki Küçük Kızın Yardım Çağrısı
Tecavüz Ediliyorum Yardım Edin, Antalya, Kepez, 12 Yaşında ki Küçük Kızın Yardım Çağrısı

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler sonrası polis yazıyı yazan küçük kız çocuğunu buldu. Daha sonra Antalya’nın Kepez ilçesinde taşın üzerine “Yaşım 12, Tecavüz ediliyorum, lütfen yardım edin”yazan kız çocuğunun, A.K. olduğu belirlendi.

“Yaşım 12 Tecavüz Edildim”

Kepez ilçesinde yeşil alanda bulunan taşın sosyal medyada paylaşılması üzerine, polis hareket geçti. Daha sonra “Yaşım 12, tecavüz edildim, adım A. Hala tecavüz ediliyorum. Lütfen yardım edin” notu yazılı taşı bulan kişilerden alan polis, çalışma başlattı. Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yazıyı yazan kişinin ailesiyle yaşayan A.K. adlı kız çocuğu olduğunu belirledi. Çocuk İzlem Merkezinde psikolog eşliğinde ifadesine başvurulan A.K.’nin, uzun süredir komşuları H.E.’nin cinsel istismar ve cinsel saldırısına uğradığı ortaya çıktı. H.E.’nin bir süre önce Adana’ya taşındığı, zaman zaman kente gelerek A.K.’ye cinsel saldırıyı sürdürdüğü belirlendi. Daha sonra Adana İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli H.E.’nin adresini belirleyip, yakaladı. Gözaltına alınan H.E., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Adana’da Yakalandı

Antalya’da, taşın üzerine ‘Yaşım 12, Adım A. “Tecavüz ediliyorum, lütfen yardım edin” yazan A.K.’nin, ifadesinde kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu öne sürmesiyle dün akşam Adana’da gözaltına alındı. H.E. (55), İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edilmek üzere Antalya’ya gönderildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et