İrem Kahyaoğlu Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

İrem Kahyaoğlu Kim? Nereli? Kaç Yaşında?

Sinema ve dizi oyuncusu İrem Kahyaoğlu, aslen Kocaeli İzmit doğumludur. 17 Ekim 1980 doğumlu olan oyuncu İrem Kahyaoğlu terazi burcu olmakla beraber şu an itibariyle 39 yaşındadır.

İrem Kahyaoğlu, İrem Kahyaoğlu Kimdir
İrem Kahyaoğlu, İrem Kahyaoğlu Kimdir

TV ekranlarında tanınmaya başlayan İrem Kahyaoğlu, Türkiye’de en çok izlenen dizilerin oyuncusu olmuştur. ATV adlı televizyon kanalında 2004 yılında dönemim reyting rekorları kıran dizisi Aliye’de oyunculuk hayatına başladı. FOX TV’de Kiralık Aşk, Yasak Elma gibi dizilerde de rol alan İrem Kahyaoğlu, 2019-2020 sezonunda Güldür Güldür Show kadrosuna katıldı. İrem Kahyaoğlu Güldür Güldür Show’da Leman karakterini canlandırıyor.

Güldür Güldür Show Leman Kim, İrem Kahyaoğlu
Güldür Güldür Show Leman Kim, İrem Kahyaoğlu

Ayrıca sinema filmlerinde de rol alan başarılı oyuncu İstanbul’da bulunan ve ülkenin en önemli sanat okullarından birisi olan Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünü bitirmiştir. İrem Kahyaoğlu 23 Kasım 2019’da ise Alper Yılmaz ile nişanlandı.

İrem Kahyaoğlu
İrem Kahyaoğlu

Böylelikle İrem Kahyaoğlu’nun sevgilisi var mı? Evli Soruları da cevap bulmuş oldu.

İrem Kahyaoğlu ve Alper Yılmaz
İrem Kahyaoğlu ve Alper Yılmaz

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et