Hatice Tusu Cinayeti! Katili İtiraf Etti!

Aydın’ın Didim ilçesinde 4 günden bu yana kendisinden haber alınamayan Hatice Tusu’nun cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Emekli Hemşire Hatice Tusu’nun kaybolduğu güne ait çevredeki tüm güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri cinayeti aydınlattı. Erkek arkadaşı olduğu öne sürülen kişi tarafından öldürüldüğü belirlenen talihsiz kadının cesedi, makilik alandaki bataklığa gömülü vaziyette bulundu.

Hatice Tusu, Hatice Tusu'nun Katili İtiraf Etti
Hatice Tusu, Hatice Tusu’nun Katili İtiraf Etti

Aydın’ın Didim ilçesinde esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan emekli hemşire ve 2 çocuk annesi 50 yaşındaki Hatice Tusu‘nun ölü bulundu. Annelerinin kaybolmasından sonra Müge Anlı’da çağrıda bulunan oğullarının başvurusu üzerine Aydın’da Didim polisi kapsamlı bir çalışma başlattı. Hatice Tusu’nun yaşadığı evin etrafındaki tüm güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, Tusu’nun erkek arkadaşı olduğu öne sürülen bir kişiyi tespit ederek takibe aldı. Takibe alınan adam bir cafede yakalandı.

Hatice Tusu’yu Bataklığı Gömmüş! Hatice Tusu’nun Katili İtiraf Etti!

Aydın Didim’de Hatice Tusu kaybı ile ilgili Denizli Sitesi bölgesindeki bir kafeteryaya baskın düzenleyen polis ekipleri şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişinin yapılan sorgusunda cinayeti ve Hatice Tusu’yu gömdüğü yeri itiraf ettiği öğrenildi. Şüpheli Hatice Tusu ile arabada tartıştığını, boğazını sıktığını ve burnundan kan gelmesi üzerine öldüğünü anladığını anlattı. Daha sonra Hatice Tusu’yu denize attığını söyleyen şahsın itirafı sonrası polis ekipleri, cinayet zanlısının belirttiği Hisar Mahallesindeki Arıtma Tesisi yakınındaki makilik alanda çalışma yaptı. Zanlının belirttiği yerde, bataklığa gömülü cesede ulaştı. Cumhuriyet savcılığı olay yerinde inceleme yaparken, Polisin cinayetle ilgili soruşturması devam ediyor.

Çevresinde Çok Sevilen Biriydi!

50 Yaşındaki emekli Hemşire Hatice Tusu’dan 4 gündür haber alınamıyordu. Geçtiğimiz cumartesi günü Aydın Didim’den Ankara’ya gidecek olan kadının, bavullarını hazırladığı ve uçak biletini aldığı fakat kaçırıldığı öğrenildi. Hatice Tusu 10 Ekim 2020’de yaşadığı evinden kaybolmuştu. Hatice Tusu’dan haber alamayan yakınları polise başvurdu. Polis, emekli hemşirenin arabasını evlerinin yakınında buldu. Emekli hemşirenin oğlu ile birlikte Aydın Didim’de yaşadığı ve çevresi tarafından çok sevildiği öğrenilmişti.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et