Saliha Çalışkan Kaybında Yeni Gelişmeler! Kaybolduğu Gün 6 Kez Aramış!

2,5 yıldır kendisinden haber alınamayan Saliha Çalışkan kaybı ile ilgili Müge Anlı’da yeni gelişmeler yaşandı. Saliha Çalışkan’ın kaybında şüpheli olan Tuncay Çalışkan ve Bayram Güceoğlu’nun çelişkili ifadeleri dikkat çekti.

Saliha Çalışkan Kaybı, Bayram Güceoğlu
Saliha Çalışkan Kaybı, Bayram Güceoğlu

2 Çocuk annesi Saliha Çalışkan, 25 Haziran 2018 tarihinde Mersin Silifke’de ortadan kayboldu. Yaklaşık 27 aydır kayıp olan 40 yaşındaki Saliha Çalışkan’ın bu süre boyunca bankadan hiç para çekmediği ve hiçbir resmi işlem yapmadığı da ortaya çıktı. 2,5 yıldır haber alınamayan Saliha Çalışkan‘ı kaybolduğu gün Bayram Güceoğlu tarafından 6 kez arandığı ortaya çıktı.

Bayram Güceoğlu Neden 6 Kez Aradı?

Kaybolduğu gün Bayram Güceoğlu, kayıp Saliha Çalışkan’ı ıssız bir yolda bıraktığını ve dönüp arkasını gittiğini söylemişti. Bayram Güceoğlu’nun Saliha Çalışkan’ı kaybolduğu gün olan 25 Haziran’da 6 kez aradığı ortaya çıktı. 2 çocuk annesi kadını bırakıp gitmesi şüphe çeken Bayram Güceoğlu’nun aralarında ilişki bulunan Saliha Çalışkan’ı neden merak etmediği ve arkasından bakmadığı büyük dikkat çekti. Bayram Güceoğlu’nun Saliha Çalışkan’ı kaybolduğu gün 6 kez araması fakat o günden sonra bir daha aramaması ise birçok soru işaretini beraberinde getirdi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et