Hatay’da Yangın! Evler Tahliye Ediliyor…

Hatay’ın Belen ve İskenderun ilçelerinin yakınında trafo patlaması sonucu yangın çıktı. Rüzgarında etkisi ile büyüyen yangın sonucu evler tahliye edildi. Aşırı rüzgar sebebi ile yangının farklı noktalara da sıçradığı ve söndürülmesinin kolay olmadığı söyleniyor. Vatandaşlar cep telefonları ile çektikleri korkutucu görüntüleri sosyal medya üzerinden paylaşıyorlar.

Hatay Yangın, Hatay İskenderun, Hatay Belen
Hatay Yangın, Hatay İskenderun, Hatay Belen

Hatay Valiliğinden Açıklama!

Hatay Valiliği’nden yapılan açıklama da yangının trafo patlaması sonucu çıktığı ve risk altındaki yerleşim yerlerinin tahliye ettiği belirtildi.

Yangının çıktığı bölgeye polis, itfaiye ve orman bölge müdürlüğü ekipleri sevk edilirken, dumandan etkilenen insanların olduğu belirtiliyor. Yangını söndürme çalışmaları halen sürüyor. Aşırı rüzgar sebebi ile yangının farklı noktalara da sıçradığı ve söndürülmesinin kolay olmadığı söyleniyor. Vatandaşlar cep telefonları ile çektikleri korkutucu görüntüleri sosyal medya üzerinden paylaşmaya devam ediyorlar.

Hatay’da çıkan yangının görüntüleri ise şöyle;

İnsanlar Sosyal Medya Platformu Twitter Üzerinden Paylaşımlar Yaptılar!

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et