Hasibe Nur Mutlu Nerede ? 10 Yaşında ki Çocuk Bügün Konya’da Kayboldu

Hasibe Nur Mutlu Nerede ? 10 Yaşında ki Hasibe Nur Mutlu Konya Karatay’da Kayboldu…

Hasibe Nur Mutlu 10 yaşında 5 sınıf Öğrencisi, bu sabah yani 26 Eylül 2018’de Konya’nın Karatay ilçesinde kayboldu. Sedanur Güzel’in kaybından sonra Hasibe Nur Mutlu’nun da kaybı tüm Türkiye’yi endişeye boğdu.

Hasibe Nur Mutlu Bulundu…!

Hasibe Nur Mutlu Konya’nın Karatay ilçesinde kayboldu. 5 Sınıf öğrencisi Hasibe Nur Mutlu, sabah saatlerinde okul servisine bindi. Okulun önünde indiği görülen kızdan bir daha haber alınamadı. Müge Anlı’nın programına yansıyan küçük kızı tüm Konya arıyor. Müge Anlı’nın programına katılan Hasibe Nur Mutlu’nun amcası Fatih Mutlu servislerin sürekli değiştiğini, küçük kızın okulda indiğini ancak derse girmediğini söyledi. Yanlış okulda indim diyerek küçük kızın kayıplara karıştığını söylediklerini belirtti. Hasibe Nur Mutlu Nerede ? Konya’da kaybolan küçük kız bulundu mu ? Hasibe nur bulundu mu ? gibi soruları merak eden okuyucularımız için haberimiz sürekli olarak güncellenecektir.

Hasibe Nur Mutlu İlgili O video…

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et