Hasibe Nur Mutlu Bulundu Mu ?

Konya’nın Karatay ilçesinde Kaybolan Hasibe Nur Mutlu Bulundu Mu ?

Tüm Konya Hasibe Nur Mutlu’yu arıyor. Bu sabah 07:28 itibariyle kaybolan 5 sınıf öğrencisi 10 yaşında ki Hasibe Nur Mutlu ile ilgili arama çalışmaları sürüyor. Küçük kız Konya’nın Karatay İlçesinde sabah okula gitmek için servise binmiş okulun önünde indikten sonra ortadan kaybolmuştu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan Hasibe Nur Mutlu’nun amcası Fatih Mutlu küçük kızın servisle ilgili bir karmaşa yaşayabileceğini ve okulunu karıştırmış olabileceğini söyledi. Fakat aradan geçen 8 saat itibariyle küçük kızın bulunamaması tüm Türkiye’yi endişelendiriyor.

Hasibe Nur Mutlu Bulundu…!

Hasibe Nur Mutlu 10 yaşında 5 sınıf Öğrencisi, bu  yani 26 Eylül 2018’de Konya’nın Karatay ilçesinde kayboldu. Sedanur Güzel’in kaybından sonra Hasibe Nur Mutlu’nun da kaybı tüm ’yi endişeye boğdu.

Hasibe Nur Mutlu Nerede ? Hasibe Nur Mutlu Konya’nın Karatay Kayboldu… Hasibe Nur Mutlu’yu Biri Mi Kaçırdı ?

Kimse kötü düşünmek istemese de Sedanur Güzel cinayetinde sonra endişelenmemek mümkün değil. Küçük kızın 5. sınıfa geçtiğini ve okulu karıştırmış olabileceği en iyi ihtimaller arasında. Hasibe Nur Mutlu’nun sağ salim bulunması için arama çalışmaları sürerken geçen her saat insanları endişelendiriyor. Müge Anlı’ya olayı anlatan amcası okulun güvenlik kameralarını incelediklerini söyledi. Konya’nın Karatay ilçesinde yaşayan tüm insanlardan yardımcı olmasını ve küçük kızı görenlerin hemen polise ulaşmasını istedi. Hasibe Nur Mutlu ile ilgili haberleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz… Haberimiz Güncellenecektir…

Hasibe Nur Mutlu Bulundu Mu ? Müge Anlı Hasibe Nur Mutlu Videoları

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et