“Konuşanlar” Hasan Can Kaya Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Sevgilisi…

Komedyen Hasan Can Kaya’yı ilk olarak 3-4 ay öncesinde sizlere tanıtmıştık. Başarılı komedyen “Konuşanlar” isimli YouTube kanalında binlerce kişiyi güldürmeyi başarıyordu. Şimdi ise milyonları güldürüyor. Peki kim bu Hasan Can Kaya? 31 Yaşındaki komedyen YouTube Nasıl Başarılı Oldu? İşte Hikayesi!

Hasan Can Kaya, Konuşanlar
Hasan Can Kaya, Konuşanlar

Hasan Can Kaya, 16 Aralık 1989 yılında İstanbul Güngören’de doğdu. O yıllarda doğan her çocuk gibi sokak aralarında top oynayarak büyüdü. Lise yıllarında ilk kez tiyatroya giden ve orada tiyatrocu olmaya karar veren Hasan Can Kaya’nın hayatı bu yönde ilerledi.

Hasan Can Kaya Kimdir
Hasan Can Kaya ve Babası

Senaryo yazarlığı ve küçük gösteriler ile çabalayan Hasan Can Kaya, en sonunda bizlerinde tanıdığı başarılı bir komedyen olmayı başardı. Fakat bu tabi ki kolay olmadı. Hasan Can Kaya, ilk gösterilerinde pandemi nedeniyle az sayıda kişi ile program yaptı. Çekim ekibi de ya gönüllü olarak yada çok cüzi ücretlerle ona destek oldular.

Hasan Can Kaya
Hasan Can Kaya

Ayrıca programa çok sayıda ünlü isimde destek verdi. Bunların başında BKM oyuncularından Onur Buldu ve Aylin Kontente yer aldı. Daha sonra Selin Şekerci ve Eda Ece gibi ünlü konukları da ağırladı. İlk bölümleri az sayıda kişi tarafından izlenen Hasan Can Kaya sevilerek, kulaktan kulağa yayılarak popülerleşti. Ankara, İstanbul, İzmir gibi büyükşehirlerde gösteriler düzenledi. Hasan Can Kaya YouTube üzerinden yayınladığı Konuşanlar programında video başında 1-2 Milyon izlenme sayısı ve 500 Bin abone ile muazzam bir başarı yakalamış durumda.

Hasan Can Kaya Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Sevgilisi Kim?

Hasan Can Kaya, komedyen, sahne sanatçısı ve senaristtir. 16 Aralık 1989’da İstanbul Güngören‘de doğan ve burada büyüyen Hasan Can Kaya şu anda 31 yaşındadır.

Hasan Can Kaya Leman Kültür
Hasan Can Kaya Leman Kültür

Küçük yaşlarda sokak aralarında top oynayarak büyüyen Hasan Can Kaya, lise yıllarında ilk kez tiyatroya gitmiş ve o yıllarda tiyatrocu olmaya karar vermiştir. Film setlerinde çalışarak bir kaç yıl geçiren Hasan Can Kaya daha sonraları senaristliğe başlamıştır. Piyasada senaristlik yapan ve çok sayıda engel ile karşılaşan Hasan Can Kaya, mesleğinden vazgeçmemiş ve tutkusunu kaybetmemiştir.

Hasan Can Kaya, Biyografi, Komedyen
Hasan Can Kaya, Biyografi, Komedyen

BKM‘de ve Leman Kültür Beşiktaş’ta uzun yıllar gösterilere çıkan Hasan Can Kaya, herkes tarafından bilinen programlara senaryo yazarlığı yapmıştır.“1 Kadın 1 Erkek” adlı programın senaryo yazarlığını üstlenirken senaryo ekibinde ki arkadaşlarının cesaretlendirmesi ile stand-up yapmaya başladı.

Hasan Can Kaya’nın Sevgilisi Kim?

Hasan Can Kaya özel hayatı ile de merak ediliyor fakat Hasan Can Kaya’nın uzun süre öğrenilemeyen sevgilisinin Sultan San olduğu Sultan’ın paylaşımı ile ortaya çıktı. Instagram üzerinden paylaşım yapan Sultan San, ilişkilerini Türkiye’ye duyurdu. Şimdiye kadar Sultan San’la ilişkini çok belli etmese de Konuşanlar isimli programında sevgilisi olduğundan bahseden Hasan Can Kaya, sevgilisine programda arada sırada göndermeler yapıyordu. Fakat Hasan Can Kaya sevgilisinden ayrıldığını 4 Kasım 2021 tarihinde açıkladı.

Hasan Can Kaya, Sultan San, Hasan Can Kaya Sevgilisi
Hasan Can Kaya, Sultan San, Hasan Can Kaya Sevgilisi

Daha sonra yukarıda anlattığımız gibi “Konuşanlar” adlı YouTube kanalı aldı başını gitti… Hasan Can Kaya, şu anda zirvedeki komedyenleri gelecekte tahtlarından edecek gibi duruyor.

Hasan Can Kaya Sevgilisi Kim
Hasan Can Kaya Sevgilisi Kim

Youtube Kanalına ve Sosyal Medya Hesaplarına Gitmek Aşağıdaki Linkleri Kullanabilirsiniz. Yorum Yapmayı es geçmeyin.

Hasan Can Kaya’nın instagram hesabı için tıklayın. Hasan Can Kaya YouTube Kanalı İçin Tıklayınız.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et