Hasan Can Kaya Acun ile Anlaştı! Artık Exxen’de…

YouTube kanalı üzerinden yayınlanan Konuşanlar programıyla adını geniş kitlelere duyuran Hasan Can Kaya, Acun Ilıcalı’nın yeni platformu Exxen ile anlaştı. Müjdeli haberi ise Acun Ilıcalı duyurdu.

Hasan Can Kaya, Acun Ilıcalı
Hasan Can Kaya, Acun Ilıcalı

YouTube kanalı üzerinden yayınlanan programında ünlü isimleri konuk alan Hasan Can Kaya’nın programı bundan sonra Acun Ilıcalı’nın yeni platformu Exxen’de yayınlanacak.

Acun Ilıcalı Hasan Can Kaya Haberini Bizzat Duyurdu!

MTV8’in yanı sıra Exxen adını verdiği yeni bir platform kuran Acun Ilıcalı, yeni projelerini yavaş yavaş duyurmaya başladı. Yarışma ve dizilerin yer alacağı platformda Hasan Can Kaya’da Konuşanlar isimli programını sunacak. Kaya ile çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaşıp müjdeli haberi veren Ilıcalı “Hasan Can Kaya ile Konuşanlar Exxen’de, hepimize hayırlı olsun” dedi.

Exxen Hasan Can Kaya
Exxen Hasan Can Kaya

Hasan Can Kaya Kimdir?

Hasan Can Kayakomedyen, sahne sanatçısı ve senaristtir. 16 Aralık 1989’da İstanbul Güngören‘de doğan ve burada büyüyen Hasan Can Kaya şu anda 31 yaşındadır. Küçük yaşlarda sokak aralarında top oynayarak büyüyen Hasan Can Kaya, lise yıllarında ilk kez tiyatroya gitmiş ve o yıllarda tiyatrocu olmaya karar vermiştir. Film setlerinde çalışarak bir kaç yıl geçiren Hasan Can Kaya daha sonraları senaristliğe başlamıştır. Piyasada senaristlik yapan ve çok sayıda engel ile karşılaşan Hasan Can Kaya, mesleğinden vazgeçmemiş ve tutkusunu kaybetmemiştir. BKM‘de ve Leman Kültür Beşiktaş’ta uzun yıllar gösterilere çıkan Hasan Can Kaya, herkes tarafından bilinen programlara senaryo yazarlığı yapmıştır.“1 Kadın 1 Erkek” adlı programın senaryo yazarlığını üstlenirken senaryo ekibinde ki arkadaşlarının cesaretlendirmesi ile stand-up yapmaya başladı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et