Güldür Güldür Show Bahadır Kim? Burak Topaloğlu Kimdir?

Güldür Güldür Show Bahadır Kimdir? Burak Topaloğlu Kim? Kaç Yaşında? Nereli?

Güldür Güldür Show yıllardır televizyon ekranlarında milyonlarca insanı güldürmeye devam ediyor. Güldür Güldür Show Oyuncuları ise merak ediliyor. Bu oyunculardan Güldür Güldür Show’un Bahadırı yani gerçek ismi ile Burak Topaloğlu hakkında merak ettiklerinizi sizler için derledik.

Güldür Güldür Show Bahadır, Burak Topaloğlu, Güldür Güldür Show Bahadır Kimdir, Güldür Güldür Show
Güldür Güldür Show Bahadır, Burak Topaloğlu, Güldür Güldür Show Bahadır Kimdir, Güldür Güldür Show

Güldür Güldür Show’da Bahadır isimli karakteri canlandıran Burak Topaloğlu, Güldür Güldür Show’un Bilal’i yani Onur Bulduk ile beraber oynadıkları “Baba ve Oğul” skeçi ile tüm Türkiye tarafından tanındı. Bir çok karakter ve tipleme canlandıran ve genelde ailenin yaramaz uçarı genci rollerini oynayan Burak Topaloğlu Güldür Güldür Show’un vazgeçilmez oyuncuları arasında yer aldı.

Güldür Show Bahadır
Güldür Show Bahadır

Sinema ve tiyatro oyuncusu Burak Topaloğlu, 4 Ocak 1988 yılında İstanbul Bakırköy’de dünyaya geldi. Topaloğlu, İstanbul Haliç Üniversitesi Tiyatro bölümünde eğitim gördükten sonra Avcılar Belediyesi tiyatrosunda oyunculuk kariyeri başladı. Daha Akkaş Tiyatrosunda kariyerine devam eden oyuncu bir çok tiyatro oyununda yer aldı.

Güldür Güldür Show Bahadır, Burak Topaloğlu, Burak Topaloğlu Kimdir
Güldür Güldür Show Bahadır, Burak Topaloğlu, Burak Topaloğlu Kimdir

Büyükçekmece Belediyesi tiyatrosunda yönetmen asistanlığı da üstlendi. Burak Topaloğlu bir çok tiyatro oyununda ve sinema filminde yer aldı. Dedemin Fişi, Kocan Kadar Konuş ve Sabit Kanca isimli filmlerde çeşitli roller üsteledi. Oyuncu, şu anda Güldür Güldür Show’da kariyerini sürdürmektedir. Ayrıca merak edenler için Burak Toplaoğlu Oğlak burcudur.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et