Güldür Güldür Feridun Kimdir? Giray Altınok Kimdir?

Güldür Güldür Feridun Kimdir? Giray Altınok Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? İşte Biyografisi…

Bu yazımızda Güldür Güldür Show oyuncu kadrosunu sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. 2020 yılında “Güldür Güldür Show” oyuncu kadrosuna katılan “Feridun” karakterini canlandıran Giray Altınok kimdir?. Seyircilerin kısa sürede çok sevdiği bir oyuncu haline gelen Güldür Güldür Feridun Kimdir? Gerçek adı ile Giray Altınok Kimdir? Nereli? ve Kaç Yaşında? merak eden izleyiciler için biyografisini hazırladık. Güldür Güldür Show oyuncu kadrosunun biyografilerini yazdığımız seride Güldür Güldür Feridun Kimdir? Giray Altınok Kimdir?

Güldür Güldür Feridun Kimdir, Giray Altınok Kimdir, Güldür Güldür Show Feridun
Güldür Güldür Feridun Kimdir, Giray Altınok Kimdir, Güldür Güldür Show Feridun Karakteri

Güldür Güldür Feridun Kimdir? Giray Altınok Kimdir?

Güldür Güldür Show’da Feridun karakteri ile tanınan Giray Altınok, oyuncu, senarist ve yönetmendir. Geçtiğimiz yıl Güldür Güldür Show oyuncu kadrosunda yer alan Güldür Güldür Feridun karakterinin gerçek adı ise Giray Altınok‘tur. Feridun karakteri ile bir çok oyunda beğenilen ve alkış tufanına yol açacak kadar esprili ve samimi bir oyuncu olarak görülen Giray Altınok, 2011 yılından bu yana birçok sinema filminde rol almıştır. Altınok, 2015 yılından itibaren ise 4 filmin senaryosunu yazmıştır. 2020 yılında Güldür Güldür Show ekibine Güldür Güldür Feridun olarak katılmıştır.

Giray Altınok, Oyuncu, Senarist ve Yönetmen, Giray Altınok Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli,
Giray Altınok, Oyuncu, Senarist ve Yönetmen, Giray Altınok Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli,

Güldür Güldür Feridun Kaç Yaşında? Nereli? Giray Altınok Kaç Yaşında? Nereli?

Güldür Güldür Feridun karakteri ile tanınan Giray Altınok, 1 Mayıs 1984 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Oyuncu, senarist ve yönetmen olan Giray Altınok, Feridun karakteri ile tanınmıştır. Şu anda 37 yaşında olan Giray Altınok, itibariyle İzmir’lidir. Ek olarak Gitay Altınok Boğa burcudur.

Giray Altınok’un Kariyeri ve Yaşamı

Giray Altınok, ilk, orta ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladıktan sonra Pamukkale Üniversitesi sosyoloji bölümü kazanmıştır. Üniversite eğitimini burada tamamlamıştır. Daha sonra oyunculuk kariyerine başlamasında ilk adımı olarak İstanbul’a taşınmış ve burada oyunculuk eğitimi almıştır. Türk sinemasında neredeyse kült film haline gelen Kaybedenler Kulübü adlı sinema filminde Ressam Hakan karakterini canlandırarak oyunculuk kariyeri başlamıştır.

Güldür Güldür Feridun, Giray Altınok, Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında
Güldür Güldür Feridun, Giray Altınok, Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında

Tolga Örnek ve Mustafa Nuri’nin yazıp yönettiği bir kaç filmde rol alan Giray Altınok, 2013 yılından itibaren tiyatro oyunlarında rol almaya başlayarak, bir çok tiyatro oyununda sahne almıştır. Ayrıca 2015 yılından itibaren senaryo yazarı olarak 4 filme imza atan Giray Altınok, oyuncu olarak yer aldığı tiyatro oyunları, sinema filmleri, senaryosunu yazdığı filmler ve yönetmenliğini üstlendiği filmler ile tanınmaya başlanmış ve son olarak 2020 yılında “Bize Müsaade” adlı filmi yönetmiştir. Yine aynı yıl Güldür Güldür Show ekibine katılarak Güldür Güldür Feridun karakteri ile kariyerine devam etmektedir.

Cansu Diktaş ve Giray Altınok Evliliği

Cansu Diktaş ve Giray Altınok, Cansu Diktaş Giray Altınok Evliliği, Cansu Diktaş, Giray Altınok
Cansu Diktaş ve Giray Altınok, Cansu Diktaş Giray Altınok Evliliği, Cansu Diktaş, Giray Altınok

Başarılı oyuncu, senarist ve yönetmen Giray Altınok, 2013 yılında Cansu Diktaş ile birlikte “Şaft Tiyatro” adlı tiyatroyu kurdu. İkili 2018 yılında ise evlendi. İstanbul’da İstinye’de bir restoranda düzenlenen düğünle evlenen Giray Altınok ve Cansu Diktaş , 2020 yılında “Mesut Süre ile İlişki Testi” adlı programa katılarak tanışma, sevgililik ve evlilik süreçlerini anlatmışlardı.

Giray Altınok’un İnstagram Hesabına İse Buradan Ulaşabilirsiniz…

https://www.instagram.com/bongomy/

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et