Filiz Akyüz’ün Ölümü İle İlgili Yeni Gelişmeler!

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden Filiz Akyüz’ün ölümü ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. 1 çocuk annesi Filiz Akyüz’ün doğalgaz patlaması sonucu ağır yaralanıp ölmesi ile ilgili aile ise eşi Özkan Akyüz’ü suçlarken, ona ilk müdahaleyi yapan sağlık çalışanları konuştu.

Filiz Akyüz, Filiz Akyüz Olayı, Filiz Akyüz Yeni Gelişmeler
Filiz Akyüz, Filiz Akyüz Olayı, Filiz Akyüz Yeni Gelişmeler

24 Yaşındaki Filiz Akyüz, bir doğalgaz patlaması sonucu ağır yaralandı ve 2 haftalık yaşam savaşı sonrası hayatını kaybetti. Müge Anlı’ya katılan ailesi Filiz Akyüz’ün öldürüldüğünü düşünüyor. Osmaniye’de doğalgaz patlaması sonucu ölen Filiz Akyüz’ün eve çocuğunu görmeye gittiği öğrenildi. Fakat eşi Özkan Akyüz, çocuğu görmeye Filiz’in hep halasına geldiğini söylemişti. Bir uzman doğalgazın kendi kendine patlamasının mümkün olmadığını söylerken, Filiz Akyüz’ün ölmeden önce 30 bin lira kredi çekip eşine verdiği öğrenildi. Filiz Akyüz’e müdahale eden sağlık çalışanları da konuştu.

Filiz Akyüz, Özkan Akyüz
Filiz Akyüz, Özkan Akyüz, Filiz Akyüz’ün Şüpheli Ölümü

Filiz Akyüz Nasıl Öldü? Doğalgaz Patlaması Nasıl Oldu?

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde boşanmak üzere olduğu eşi ile yaşadığı eve Filiz Akyüz’ün yanına patlama sonrası giden Selin Soytorun konuştu. Patlama sonrası eve giren Soytorun, genç kadının “nasıl olduğunu anlamadım” dediğini söyledi. Filiz Akyüz’ün şok geçirdiğini söyledi. Ayrıca doğalgaz patlaması ile ilgili bir uzman dedantörün sağlam takıldığı takdirde hiç bir sızıntı yapmayacağını ve mutfakta bulunan ocağın 4’ünün birden açık olmasının anormal olduğunu belirtti.

Filiz Akyüz
Filiz Akyüz Olayı Müge Anlı

Yüzde 95 Yanığı Vardı! Eve Özkan Akyüz Çağırmış…

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde doğalgaz patlaması sonucu hayatını kaybeden 1 çocuk annesi Filiz Akyüz’ün kızını görmek için o eve gittiği öğrenildi. Yüzde 95 oranında yanan genç kadına hastanede müdahale eden sağlık çalışanı, genç kadının kendisine eve eşi ile birlikte çocuğunun gelmesi için beklediğini söyledi. O sırada tütün içmek için çakmağı çaktığı anda patlama olduğunu söyledi. Fakat eşi Özkan Akyüz, çocuğu görmeye Filiz Akyüz’ün halasının evine geldiğini söylemişti. Canlı yayına katılan boşanmak üzere olduğu eşi Özkan Akyüz şüpheleri üzerine çekti. Genç kadının ölürken Özkan diye bağırdığını söyledi. Başka bir sağlık çalışanı da bu söylenenleri doğrularken, Filiz Akyüz’ün eşi Özkan Akyüz’ün kendisini eve davet ettiğini ve çocuğunu görmek üzere gittiğini söylediği öğrenildi.

30 Bin Lira Kredi Çekti!

Müge Anlı’da işlenen Filiz Akyüz’ün şüpheli ölümü ile ilgili ölmeden önce 30 bin lira kredi çektiği öğrenildi. Ayrıca doğalgaz patlaması ile ilgili bir uzman dedantörün sağlam takıldığı takdirde hiç bir sızıntı yapmayacağını ve mutfakta bulunan ocağın 4’ünün birden açık olmasının anormal olduğunu belirtti.

Kendi Kendine Patlaması Mümkün Değil!

Doğalgaz patlaması ile ilgili konuşan bir uzman, tüpten kendiliğinden gaz çıkmasının mümkün olmadığını söyledi. Filiz Akyüz’ün şüpheli ölümü ile ilgili boşanmak üzere olduğu eşi Özkan Akyüz, tüpün dedantörünü çıkardığını söylemişti.

İtfaiye Eri Konuştu!

Filiz Akyüz’ün şüpheli ölümü ile ilgili araştırmalar sürerken, yeni ve önemli ayrıntılar ortaya çıktı. Filiz Akyüz’ün o gün o eve neden gittiği araştırılırken, sağlık görevlilerine çocuğu ve eşini görmeye gittiğini söylemişti. Doğalgaz patlaması ile ilgili olay yeri inceleme ekibi tüpün dedantörünün ayrı olduğunu görmüştü. Bu durumu eşi Özkan Akyüz, ben çıkardım diyerek açıklamalarda bulunmuştu.

Özkan Akyüz
Özkan Akyüz

Fakat bugün olay yerine müdahale etmek için giden itfaiye eri Muharrem Demirci konuştu. İtfaiye eri olay yerine gittiğinde tüpün hala gaz kaçırdığını bu yüzden dedantörü kendisinin çıkardığını söyledi. Bu gelişme sonrası olay ile ilgili bir şüpheli durum daha ortaya çıkmış oldu. Geçtiğimiz gün ise şüpheli eş Özkan Akyüz’ün kız kardeşi ifadeye çağrıldı.

Filiz Akyüz’den Önce Eve Kim Girdi?

Filiz Akyüz’ün boşanma aşamasında olduğu eşi ile beraber yaşadığı evde doğalgaz patlamasının yaşandığı gün gece 3 sıralarında evin ışığının açıldığı iki görgü tanığı tarafından ifade edildi. Patlama ise öğleden sonra 16:00 sularında gerçekleşmişti. Olay halen araştırılmaya devam ediliyor.

Müge Anlı’da Filiz Akyüz Olayı Ne?

Filiz Akyüz, 3 yıldır eviliydi. Filiz Akyüz ve eşi ailelerinin yanına taşınarak boşanmaya karar verdi. Ayrılık aşamasındayken çocuğunu görmek için evden çıkan kadın çocuğunu görmeye gitmedi. Filiz Akyüz, 4 Ekim’de Osmaniye’nin Kadirli ilçesindeki Yenimahalle’de daha önce yaşadığı eve gitti. Genç kadın bir patlama sonucu ağır yaralandı. Mutfağın kapısında ağır yaralı bulunan kadın hastaneye kaldırıldı. 2 hafta yaşam mücadelesi veren kadın hayatını kaybetti. Evdeki ocağın dört gözününde açık olduğu tespit edildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et