84 Yaşındaki Zeynep Nine Oğlu Tarafından Dolandırıldı

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında Gerçek Cumhuriyet Kadını Zeynep Nine…

Müge Anlı İle tatlı Sert Programınfa,başta Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarına ve şehitlerimize teşekkür edildi. Canla kanla mücadele etmenin mükafatının cumhuriyetimiz olduğu bu cumhuriyeti kuran Atatürk ve silah arkadaşları saygı ile anıldı. Müge Anlı Zeynep Nine isimli kadının kendisini aradığını duyduğunu söyleyerek,

Esenler otogarına gelen Zeynep Teyzenin programa katıldığını söyledi. Kaybolan 84 yaşındaki Zeynep Nine programda Cumhuriyet Şiiri okurken, ilkokulda öğrendiği şiirini hazır ol da okuyan Zeynep Teyze herkes tarafından alkışlandı. Zeynep Teyze, Atatürk’ün öldüğü günü gözyaşlarına hâkim olamayarak anlattı.

Zeynep Nine Oğlu Tarafından Dolandırıldı

Zeynep Nine, oğlu cemil’in biz çiftçilikten anlamayız satalım parasını değerlendirirsin diyerek bir kağıt imzalattığını söyledi. Zeynep Nine, oğlunun tarlalarımı ve parasını aldığını söyledi.Kavaklığı 130 bin liraya sattık.parayı eşine gönderdi.Tarlalarımı da kaynının üstüne yapmış.ben tarlalarımı ve paramı istiyorum.Müge hanım önce Allaha sonra size ve ekibinize güveniyorum dedi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et