Fatih Portakal Kendi Basın Kartını İptal Edeceğini Açıkladı!

Fatih Portakal Kendi Basın Kartını İptal Edeceğini Açıkladı!

Gazeteci Fatih Portakal, Evrensel ve Birgün gazetesi çalışanlarının basın kartlarının iptal edilmesinin ardından kendi basın kartını iptal edeceğini açıkladı.

Fatih Portakal Twitter Hesabından Şu Açıklamaları Yaptı;

Bu mecrada bazıları beni birilerinin, bir ideolojinin savunucusu gibi görmek istiyor. Büyük yanılgı; ne yandaşım ne candaş. Habercilik tarzım doğru bildiğim yolda işimi yapmak. Aklım ve vicdanım bana yetiyor. Dostlardan başka kimseye ihtiyacım olmadı. Olmaz da… Kimse veya bir kurul bir gazetecinin gazeteci olup olmadığina karar veremez. Tıpkı kendi kartımı iptal ettğim gibi. Kart bir şey ifade etmiyor. Ben gazetecilik yapmaya devam edeceğim kart olmasa da olur…Birgun ve Evrensel gazetesinde çalışan bazi gazetecilerin basin kartlari @tcbestepe iletişim dairesi tarafindan iptal edildi. Hangi hak ve hukukla? Sürekli basın kartı sahibi olarak kararı alanları protesto ediyor, kartımı da kullanmamak üzere kendim iptal ediyorum.

Fatih Portakal

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et