Esra Erol Kimdir? Eşi ve Çocukları İşte Biyografisi

Esra Erol kimdir, eşi kim? İşte Esra Erol’un eşi ve çocukları hakkında bilgiler

Evlilik programlarıyla tanınan Esra Erol, farklı formattaki bir programla ekran macerasını sürdürüyor. Evlilik programı sunmaya Flash Tv ‘de ‘Desti Izdivaç’ adlı programla başlayan Esra Erol, kendi adını taşıyan programda yaşanan olaylarla ve yaptığı yorumlarla gündeme geliyor.

Ünlü sunucu sosyal medyayı aktif olarak kullanıyoır .Peki, Esra Erol kimdir, eşi kim? İşte Esra Erol’un eşi ve çocukları hakkında bilgiler

ESRA EROL KİMDİR? İŞTE BİYOGRAFİSİ

Esra Erol Özbir, Türk sunucu ve televizyon programcısı

Doğum tarihi: 12 Mayıs 1982 (38 yıl yaşında), İstanbul

Etkin yıllar: 2003-günümüz

Evlilik: Ali Özbir (e. 2010)

Eşi: Ali Özbir (e. 2010)

Doğum: Esra Erol; 12 Mayıs 1982 (38 yaşında); İstanbul

Kardeşleri: Eda Erol, Bihter Erol, Pervin Erol, Filiz Erol

Esra Erol 12 mayıs 1982 tarihinde İstanbul Eyüp’te dünyaya geldi ancak aslen Sinoplu. Babası polis olduğu bilinen Esra Erol’un 4 kardeşi var. Kardeşleri Pervin, Filiz, Eda ve Bihter’dir.  İlk-orta ve lise öğrenimini Kütahya’da tamamlayan Esra Erol, kız lisesi çini ve seramik mezunu olduktan sonra açık öğretim fakültesini bitirdi. Maltepe Üniversitesi’nden diksiyon-spikerlik kursu alan Esra Erol sonrasında Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünde eğitim aldı.Evlilik programı sunmaya Flash Tv ‘de “Desti Izdivaç”adlı programla başlayan Esra Erol ulusal kanallarda kendi ismini taşıyan evlilik programlarının sunuculuğunu üstlendi. Altın Kelebek En İyi Kadın Sunucu ödülünü almıştır. Ali Özbir ile evlidir. 2 çocuk annesidir.

Ali Özbir ile canlı yayında 2010 yılında nikah masasına oturdu. Esra Erol’un çocuklarından ilki İdris Ali 23 Temmuz 2011 tarihinde, ikinci oğlu  Ömer Erol ise 2017 yılında dünyaya geldi. 



Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et