Erman Kızıltan Cinayetinde Ceza Yağdı

Erman Kızıltan Cinayeti 3 Yıl Sonra Çözülmüştü. 4 Katil Zanlısı da Ağırlaştırılmış Hapis Cezası Aldı

Erman Kızıltan cinayetinde tüm sanıklara ceza yağdı. Cinayet suçlaması ile tutuklanarak ceza evine gönderilen sanıklara ilk duruşmada birbirlerini suçlarken bugün yapılan duruşmada mahkeme tüm sanıklara ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Katiller Adem Güneş, Tarık Altay, Halil Subaşı ve Cemil Öner ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası aldı. Ayrıca sanıklara “Ruhsatsız Silah Taşımak” taşımak suçundan ek olarak 2,5 yıl hapis cezası aldı.

Erman Kızıltan Cinayetinde Katiller Adem Güneş, Tarık Altay, Halil Subaşı ve Cemil Öner ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası aldı.

Erman Kızıltan Cinayetinde Mahkemeden Ceza Yağdı

Kartepe ve İzmit ile İstanbul Ataşehir’de bulunan 5 ayrı adrese eş zamanlı düzenlenmiş, operasyonlarda Erman Kızıltan’ın katilleri Adem Güneş, Tarık Altay, Halil Subaşı ve Cemil Öner gözaltına alınarak Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne getirilmişti. Şüpheliler, çapraz sorguları sonucunda Erman Kızıltan’ı öldürdüklerini ve Kartepe ilçesi Suadiye’de bir alana gömdüklerini itiraf ettmişlerdi.

Erman Kızıltan – Tüm Sanıklara Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

İtiraf üzerine yola çıkan ekipler, Suadiye’de ormanlık alan içerisinde gömülü olan Kızıltan’ın cesedine ulaşmışlardı. Erman Kızıltan cinayetinde ilk duruşmada birbirlerini suçlamışlardı. Bugün yapılan duruşmada ise katil zanlılarına ceza yağdı. Erman Kızıltan cinayetinde kasten adam öldürme suçundan Kocaeli 1’inci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada mahkeme tüm sanıklarına “Kasten Adam Öldürmek” suçuyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

Müge Anlı’da Güvenlik Kamerası Görüntüleri Olayı Aydınlatmıştı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Erman Kızıltan cinayeti ile ilgili şüpheler sonrası bölgede bazı güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler programda izlendi. Görüntüler sonrası harekete geçen polis cinayet’i aydınlatılmıştı.

Erman Kızıltan Cinayeti MÜge Anlı Kocaeli

Erman Kızıltan Cinayeti Nasıl Olmuştu ?

Erman Kızıltan cinayeti 19 Mayıs 2015 tarihinde Kocaeli’nin İzmit ilçesinde meydana geldi. Elektrik işiyle uğraşan iş adamı Erman Kızıltan akşam saatlerinde eşiyle konuştuktan sonra ortadan kaybolmuştu. Erman Kızıltan’ın eşi Nurseli Kızıltan’ın polis ekiplerine eşi için kayıp başvurusunda bulunması üzerine başlatılan arama çalışmalarında Erman Kızıltan’ın aracı olaydan bir gün sonra Sakarya’nın Sapanca ilçesinde ormanlık alanda bulunmuştu.

Erman Kızıltan Cinayeti
Erman Kızıltan Cinayeti

Erman Kızıltan’ın Cesedi 3 Yıl Sonra Bulunmuştu

Erman Kızıltan Cinayeti 3 Yıl Sonra Aydınlatılmıştı
Erman Kızıltan Cinayeti 3 Yıl Sonra Aydınlatılmıştı

Çocuğunu dahi göremeden cinayete kurban giden Erman Kızltan’ın eşi ve babası onun bir mezarı olacağından dolayı buruk bir sevinç yaşamıştı. Baba Recep Kızıltan, suçluların yakalanmış olmasının acılarını biraz da olsa dindirdiğini ifade ederek, “Öldüğünden pek emin değildik. Araştırdık ve dosyayı tekrar açtık. İpuçları ele geçtikten sonra emniyet güçlerimiz çözdüler olayı. En azından oğlumun bir mezarı olacak, Suçlular da başkalarına zarar veremeyecek. Şu anda ceza evindeler hepsi” diye konuşmuştu.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et