En İyi Kışlık Bot Markaları…

İşte En İyi Bot Markaları…

1. 


Bot  denince akla gelen ilk marka  ya da kısaca Cat, dayanıklı ve sağlam bot modelleri ile adını geniş kitlelere duyurmuştur. Fiyat/Performans bakımından kullanıcı kitlesini memnun etmeyi başaran ilgili marka, müşterilerin geri dönüşlerine istisnaden uzun ömürlü ayakkabılar üretmektedir. Ayrıca firma,  sektörü dışında iş makinesi alanında da faaliyet göstermektedir.

2. 

Malzeme kalitesiyle karda kışta, kışın sert havalarında ayaklarınızı güvenle emanet edebileceğiz bir  menşeli şirkettir. Botların “1 kere alınıp, senelerce kullanılması” satın alınmadan önce unutulmaması gereken bir husustur. Bu nedenle bütçeden aşırı kısılması sonradan yaşanacak problemleri beraberinde getirebilir. Markanın popüler modellerinden bir tanesi olan  WaterProof, taban kısmı ve konforlu yapısıyla birçok kişi tarafından beğenilerek tavsiye edilmektedir.

3. -Davidson


Ülkemizdeki hizmetleri Yeşil Kundura tarafından üstlenilmiş bir markadır. Bayan & Erkek birçok insanın ilk tercihleri arasında bulunur. Piyasada kendine yer bulmayı başarmış ve yüksek pazar payına sahip olmuştur. Tüketicilerin ortak şikayetleri arasında ayakkabı ağırlığı dikkat çekmektedir.

4. Merrell


Daha çok tasarımlarıyla ön plana çıkan Merrell, deformasyona uğramayan üst düzey konforlu botlarıyla bilinmektedir. Tabiri caizse “Tank gibi bot ” kavramını en iyi şekilde karşılamaktadır. Ekşi sözlük gibi platformlarda sayfalarca takdir edilen birkaç markadan biridir.

5. 


Merkezi Çorum’da bulunan yerli sermayeli bir kuruluştur. Listemizde yer vermek istediğimiz diğer bir marka olan , ayakkabıların vurması gibi şikayetler alması nedeniyle müşteri memnuniyeti açısından sınıfta kalmaktadır.

6. Lumberjack


Tatmin edici fiyatlarıyla büyük ilgi gören İtalyan markayı, Ziylan Grup () satın alarak yerli sermayeye katmıştır. Reklamları arasında çok konuşulmuştur. (Yazı sonunda reklam videosu yer almaktadır!)

Haricinde Camel, , Dockers, YDS (Askeri botlar) ve Bulldozer gibi önemli bot üreticileri de bulunmaktadır. Peki  Air Max’ın Bot modelini gördünüz mü?

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et