Hatay’da İşlenen Şen Kardeşler Cinayetinde Sıcak Gelişme!

Hatay’da işlenen Şen Kardeşler cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Kardeşlerin evine arabayla 5 dakika mesafede oturan Labit Karakuş isimli bir kişi ortaya atıldı. Boşanma aşamasında olduğu Yıldız Karakuş, eşi Labit’in olay sonrası “ben bir daha hapse giremem.” dediğini söyledi. Ayrıca eşi olay sonrası eşinin psikolojisinin bozulduğunu ve hergün alkol aldığını söyledi. Şen Kardeşler cinayetinde en son gelişmeler ise şöyle;

Labit Karakuş, Yıldız Karakuş, Şen Kardeşler Cinayeti, Hatay, Yeni Gelişme, son dakika
Labit Karakuş, Yıldız Karakuş, Şen Kardeşler Cinayeti, Hatay, Yeni Gelişme, son dakika

Labit Karakuş Kim? Şen Kardeşler Cinayetinde Yeni Gelişme!

Hatay’da 80 yaşındaki Hüseyin Şen ve 83 yaşındaki Mehmet Şen 8 Ekim 2020’de öldürüldüler. Müge Anlı’ya başvuran yakınları katil yada katillerin yakalanması için haftalardır programda yer alıyor. Bugün ise olay ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Şen kardeşlerin öldürüldüğü gün evde olan bakıcı Emel Cengiz’in ilişkisi olduğundan şüphelenilen Labit Karakuş isimli bir isim ortaya çıktı. Boşanma aşamasında odluğu Labit Karakuş’un eşi Yıldız Karakuş programda konuştu. Ayrıca eşi olay sonrası Labit’in psikolojisinin bozulduğunu söyledi.

Labid Karakuş, Labid Karakuş Kim, Şern kardeşler cinayetinde yeni gelişme, son dakika,
Labid Karakuş, Labid Karakuş Kim, Şen kardeşler cinayetinde yeni gelişme, son dakika,

Eşi Yıldız Karakuş, eşi Labit’in bakıcı Emel Cengiz’le ilişkisi olabileceğini söylerken, Emel ile birlikte münasebet içerisinde olduğunu söyledi. Ayrıca başka bir kişi ise Labid’in Emel’in kalçasını ellerken gördüğünü ifade etti. Ek olarak olay sonrası Labit’in arabasını temizlettiği ortaya çıktı. Öte yandan Labit’in kredi kartının Emel Cengiz tarafından kullanılması da dikkat çekti. Labid Karakuş’un olay sonrası sürekli olarak alkol kullandığı ve uyku uyuyamadığı ortaya çıktı.

Şen Kardeşler Cinayeti

Hatay’da Alaattin Mahallesinde 8 Ekim 2020’de iki kardeş dövüldü ve işkenceye uğradılar. Daha sonra 80 ve 83 yaşında ki kardeşler bıçaklı ve satırlı saldırıda ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan iki kardeşten Hüseyin Şen 11 gün, Mehmet Şen ise 2,5 ay sonra hayatını kaybetti. Babasının ve amcasının katillerinin bulunmasını isteyen Ganime Şen ise Müge Anlı’nın programına katılarak yardım istemişti. Daha sonra Almanya’da çalışan Ganime Şen, evlerinde annesine bakan Emel Cengiz’den şüphelendiğini söylemişti.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et