Emir Aksu Yeğeninin Uygunsuz Fotoğraflarını Paylaştı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yeğen Seda Aksu ve amca Emir Aksu çocuklarını ve eşlerini terk ederek 15 gün boyunca ortadan kayboldular. Daha sonra bulunan ikili Müge Anlı’da birbirlerini suçlayan ikili bugün ise beraber olmak istediklerini söylemişlerdi. Geçtiğimiz gece ise Emir Aksu’nun, Seda Aksu’nun uygunsuz fotoğraflarını paylaştığı ortaya çıktı.

Seda Aksu, Emir Aksu, Gülüş Aksu, Müge Anlı, Uygunsuz Görüntüler
Seda Aksu, Emir Aksu, Gülüş Aksu, Müge Anlı, Uygunsuz Görüntüler

Seda Aksu ile Emir Aksu çocuklarını ve eşlerini geride bırakarak 15 gün boyunca ortadan kaybolmuştu. Müge Anlı’da ortaya çıkan ikili birbirlerini suçlamıştı. Geçtiğimiz gün Seda Aksu “beni Emir Aksu kaçırdı” demişti. Eşinin amcası Emir Aksu’yu suçlarken,. sonrasında ise Emir Aksu’da eşi Gülüş Aksu’ya geri dönmeye çalışmıştı. Şimdi ise Müge Anlı’da Seda Aksu ve Emir Aksu beraber olmak istediklerini söylediler. Fakat, dün program sonrası Emir Aksu’nun çeşitli mesajlaşma uygulamaları üzerinden Seda Aksu ile çekilmiş uygunsuz görüntüleri paylaştığı ortaya çıktı. Ayrıca Seda Aksu’nun uygunsuz görüntülerini paylaşan Emir Aksu’nun savunması ise herkesi şoke etti.

Uygunsuz Görüntüleri Paylaştı Kendini “O Benim Yeğenim” Diye Savundu!

Seda Aksu’nun uygunsuz görüntülerini paylaşan Emir Aksu’nun o görüntüleri neden attığı soruldu. Emir Aksu’nun savunması ise şoke etti. Kendini “o benim yeğenim” dedi. Müge Anlı ise Emir Aksu’nun bu açıklamalarına sert çıktı. Müge Anlı, “adam gibi adam beraber olduğu kadını kimseye reklam etmez. Etmez.” diyerek “bunun adı reklamdır.” dedi. Anlı, “Sen öyle o fotoğrafları gösterdiğin zaman, o adamın iştahı kabarır diye göndermez” dedi.

Seda Aksu, Emir Aksu ile Beraber Gitmek İstediğini Söyledi!

Seda Aksu ile Emir Aksu, dün Müge Anlı ile Tatlı Sert programında geçtiğimiz gün birbirlerini suçlamışlardı. Bu nedenle Emir Aksu, Seda Aksu’nun uygunsuz görüntülerini çeşitli mesajlaşma uygulamaları üzerinden paylaştığını söyledi. Daha sonra yayında ise Seda Aksu ve Emir Aksu beraber gitmek istediklerini açıkladılar. Fakat Seda Aksu ise tüm bu olanlara rağmen yine de eşinin amcası ile beraber olmak istediğini söyledi. Daha sonra aileler stüdyo dışında özel konuşmak için programdan ayrıldılar.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et