Nilgün Şimşek Cinayetinde Yeni Gelişme!

Nalan olarak tanınan Nilgün Şimşek’in eşi Mustafa Şimşek cinayetten tutuklanarak cezaevine kondu. Tutuklu yargılanacak olan Mustafa Şimşek’in eşini öldürüp, gömdüğü sonrasında ise taziyeleri kabul ettiği iddia edilmişti. Müge Anlı ise konu ile ilgili “zaten her şey belliydi” dedi.

Nilgün Şimşek Cinayeti, Mustafa Şimşek, Nalan Şimşek
Nilgün Şimşek Cinayeti, Mustafa Şimşek, Nalan Şimşek

37 Yaşında olan 5 çocuk annesi Nilgün Şimşek 2’inci eşi Mustafa Şimşek ile birlikte Hatay’da İskenderun ilçesinde yaşıyordu. Ailesi tarafında Nalan olarak anılan kadından 4 Nisan 2017’den bu yana haber alınamıyordu. Olay ise Nilgün Şimşek’in Almanya’da yaşayan ablası Neslihan Akgün’e bir kısa mesaj gelmesiyle ortaya çıkmıştı.

Üst kat komşusundan “başınız sağ olsun” mesajı alan Neslihan Akgün kardeşinin öldüğünü öğrenmişti. Müge Anlı yeni gelişmeyi canlı yayında duyurdu. Olay ile ilgili eski eş Mustafa Şimşek, 4 yıl sonra cinayetten tutuklandı. Mustafa Şimşek tutuklu yargılanmak üzere ceza evine kondu. Müge Anlı, her şey zaten ortadaydı” dedi. Müge Anlı, Fatma Demir, Necla ve Metin Büyükşen cinayetini de hatırlattı. Ayrıca olayların açık bir şekilde ortada olduğunu beyan etti.

Almanya’da Öldü Demişti!

Nilgün Şimşek’in kaybı ile şüpheli olan kocası Mustafa Şimşek’in Nilgün Şimşek hakkında komşularına ve yakınlarına eşinin hastalandığını ve Almanya’ya gittiğini söylediği ortaya çıkmıştı. Nilgün Şimşek’in kaybından sonra ise çocuklarının ifadesi pedagog eşliğinde alındı. Çocuklardan 5 yaşında ki küçük çocuk, annesi Nilgün Şimşek ile babası Mustafa Şimşek’le kavga ettiğini ve babasının annesinin kafasını yere vurduğunu söyledi. Daha sonra annesinin ağzından köpükler geldiğini söyledi. Küçük çocuk babasının annesini ön koltuğa oturtarak bir yere gittiklerini beyan etti. Babasının mezar gibi bir çukur kazdığını söyleyen çocuk, kendilerine babasının “anneniz buradan Almanya’ya gidecek dediği” ortaya çıkmıştı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et