Emine Bulut’a Kimse Yardım Etmedi!

Emine Bulut’a Kimse Yardım Etmedi Cinayet Önlenebilirdi!

Kırıkkale’de eski eşi Fedai Baran tarafından katledilen Emine Bulut’un önce dolmuşa binmeye çalıştığı daha sonra taksiye binmeye çalıştığı daha sonra da öldürüldüğü dönerciye sığındığı öğrenildi. Dolmuştan ve taksiden indirilen Emine Bulut en sonunda sığındığı dönercide bıçaklanarak öldürüldü.

Emine Bulut Cinayeti

Kameraya Alan Kişi’de Sadece Kaydetti!

Türkiye o görüntüleri konuşurken kameraya alan kişinin kayıtsız bir şekilde kaydetmesi ise ayrı bir olay oldu. Müdahale etmeden o feryadı kaydeden kişi videonun sonunda korkarak kapatıyor.

“En çok üzüldükleri şey ise Emine öldürüldüğü sırada etrafında birçok insanın olması ve cinayeti engellemeye çalışmamaları”

Cinayet, kamuoyunda infial yaratırken Önce Çocuklar ve Kadınlar Derneği Başkanı Müjde TozbeyErden, Emine Bulut’un ailesiyle iletişime geçen ilk isimlerden biri oldu.

Söz konusu cinayete ait görüntüler gündeme daha gelmemişken aileyle görüşen Tozbey, “Emine Bulut’un ailesinden aldığımız bilgilere göre-basına yansıdığı İçin söylemekte beis görmüyorum- katil koca yıllarca eşine ve çocuğuna sahip çıkmamış; son bir yıl içerisinde ise Emine Bulut’ u defalarca rahatsız etmiş, taciz edip şiddet uygulamış” açıklamasını yaptı.

Şu ana kadar 16 kadın cinayeti davasında kadınların ailesinin özel ve gönüllü avukatlığını yapmış, yüzlerce şiddet mağduru kadın, çocuk ve birçok LGBTİ bireyine danışmanlık ve hukuksal destek sağlayan Tozbey’in dikkat çektiği en önemli nokta ise cinayet sırasında etraftakilerin müdahale etmemesiydi.

Tozbey, Emine Bulut’un ailesiyle ilgili, “En çok üzüldükleri şey ise Emine öldürüldüğü sırada etrafında birçok insanın olması ve cinayeti engellemeye çalışmamaları” ifadelerini kullandı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et