Semiha Şahin Kimdir? Kaç Yaşında?

CNN Türk Sunucusu Semiha Şahin Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Emine Bulut’un cinayet haberini sunarken gözyaşlarına boğulan sunucu Semiha Şahin, 1981’de İstanbul’da doğmuştur. Şu anda 38 yaşında olan sunucu 2005 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi, Medya ve iletişim bölümünü bitirmiştir. Üniversite yıllarında çeşitli basın yayın kuruluşlarında çalışmaya başlamıştır. Mezun olduktan sonra bir yıl İngiltere’de Reklamcılık ve Halkla ilişkiler eğitimi almıştır. O sırada Bournemouth 2CR FM ve BBC Türkçe servisinde staj yapmıştır.

semiha şahin kimdir
Semiha Şahin

Semiha Şahin’in Kariyeri ve Profesyonel İş Hayatı

SKY Türk’te üç yıl Muhabirlik ve Spikerlik yaptıktan sonra Eylül 2010’da CNN TÜRK ailesine katılmıştır. “İstanbul’daki Anadolu”, “Cepteki Bomba: Kredi Kartları”, “Beş Yıllık Mucize: Akhisar” başlıklı haber dizilerini hazırlamıştır. 2016’da ABD Dışişleri Bakanlığı’nın daveti ile yaklaşık bir ay süreyle çeşitli eyaletlerde ‘Araştırmacı Gazetecilik’ seminer ve toplantılarına katılmıştır.  

CNN Türk Sunucusu Semiha Şahin
CNN Türk Sunucusu Semiha Şahin

Yaklaşık 3,5 yıl hafta içi her gün ‘Güne Merhaba’ haber programını sunmuştur. Şimdilerde Hafta Sonu Ana Haber bülteni ile gündemi aktarırken, hafta içi konuklarla Türkiye’nin ve dünyanın siyaset gündeminin ele alındığı ‘Türkiye’nin Gündemi’ programını sunuyor.

Semiha Şahin

İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde öğrencilere ders veren ve tecrübesini paylaşan Semiha Şahin, İyi derecede İngilizce biliyor. Aynı zamanda spor ile de ilgili olan sunucu pilates ve yoga yapıyor. 2010 yılında beri CNN Türk’te çalışan Semiha Şahin, Hafta Sonu Ana Haber’ini sunmaktadır.

Semiha Şahin İnstagram Hesabı İse Şöyle;

https://www.instagram.com/semihasahin/

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et