Ecrin Bebek Zehirlendi Mi ?

Ecrin Bebeğin Kaybolması İle İlgili Şok İddialar Ecrin Bebek Zehirlendi Mi?

21 Mayıs tarihinde yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Ecrin Bebek Konusu hala işleniyor. 1,5 yaşında ki Ecrin Kurnaz, Samsun’un Vezirköprü ilçesinde evinin önünde oynarken kaybolmuştu. Olay ile ilgili Anne Sevcan Kurnaz, Üvey Baba Deniz Kurnaz, Üvey Amca Özkan Kurnaz ve Üvey Babaanne Hacer Kurnaz baş şüpheliler arasında fakat türlü iddialar hiç şüphenin üzerine gidilmesini önlüyor. Şimdi ise Minik Ecrin’in zehirlendiği iddiası üzerinde duruluyor.

Hacer Kurnaz – Ecrin Bebek Zehirlendi Mi ?

Ecrin Kurnaz Zehirlendi Mi ? Ecrin Bebeğe Ne Oldu ?

1,5 yaşında ki Ecrin Kurnaz’ın ortadan kaybolmasından sonra üvey amca Özkan Kurnaz üzerinde şüpheler yoğunlanmış, hatta Ecrin bebeğin üvey amcası tarafından öldürülmüş veya boğulmuş olabileceği düşünülmüştü. Daha sonra Ecrin Kurnaz’ın annesi Sevcan Kurnaz, Ecrin Bebeğin babasını bilmediğini söylemiş bu konu sonrası ise Ecrin’in Kaçırılmış olabileceği düşünülmüştü.

Özkan Kurnaz ve Hacer Kurnaz – Ecrin Bebek Olayı

Şimdi ise üvey babaanne Hacer Kurnaz üzerinde şüpheler yoğunlaşmış ve Ecrin’i zehirlemiş olabileceği düşünülüyor. Kurnaz ailesinin daha önce 4 danası zehirlendiği, geçtiğimiz günlerde ise yavrulu köpeklerinin zehirlenerek öldüğü ortaya çıktı. Hacer Kurnaz’ın eltisi Lütfiye Kurnaz ise bundan 20 yıl önce çocuğunun Hacer Kurnaz tarafından Elma İlacı verilerek zehirlendiğini iddia etti. Ecrin Kurnaz’ın şu anda zehirlenerek ölme ihtimali üzerinde duruluyor.

Hacer Kurnaz Ecrin Bebeği Zehirledi Mi ?

Konuşulan konular arasında Hacer Kurnaz’ın Ecrin bebeği “Haşere İlacı” ile zehirlediği düşünülüyor. Lütfiye Kurnaz’ın ise daha önce benim çocuğumu zehirledi demesi tartışmaları alevlendirdi. Tüm Türkiye ise Minik Ecrin’e ne olduğunu hala merak ediyor. Ecrin Bebeğin kaybolması ile ilgili ise tüm kurnaz ailesinden şüpheleniliyor…

Ecrin Kurnaz’ın Kaybı ile İlgili Sevcan ve Deniz Kurnaz Çiftinin Bir Alakası Var Mı ?

Sevcan Kurnaz ve Deniz Kurnaz – Ecrin Bebeğin Üvey Babası ile Annesi Sevcan Kurnaz

Ecrin bebeğin kaybolmasından sonra Sevcan ve Deniz Kurnaz çiftinin sakin tavırlar sergilemesi annesi Sevcan Kurnaz üzerinde düşündürürken, üvey baba Deniz Kurnaz’ın çocuk kaybolmasından sonra markete alışverişe gitmesi de bir diğer şüpheli durum çiftin sakinliğini hiç kaybetmemesi de tartışılan konular arasında yer alıyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et