Uraz Kaygılaroğlu Kimdir?

URAZ KAYGILAROĞLU KİMDİR?

Uraz Kaygılaroğlu, 30 Haziran 1987 tarihinde dünyaya geldi. Aslen Balıkesir’li olan Kaygılaroğlu, İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü’nden mezun oldu. Show TV ekranlarının sevilen gençlik dizisi “Pis Yedili” de Can rolünü canlandıran Kaygılaroğlu, 70. bölümde diziden ayrıldıktan sonra “Harem” adlı dizide Fenimen ağa rolünü canlandırdı.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan “Eski Hikaye” adlı dizide Ömer rolünü canlandırdı. Aynı zamanda “Tam Zamanı” adlı bilgi yarışmasının sunuculuğu yapmıştır. Ardından “Takip” adlı bilgi yarışmasının sunuculuğu yaptıktan sonra “Yedi Güzel Adam” adlı dizide Adil Erdem Bayazıt rolünü canlandırdı.

Şu anda “Baba Candır” adlı dizide Haluk Güney rolünü canlandıran Uraz Kaygılaroğlu, aynı zamanda “Kuyruk” adlı yarışmanın sunuculuğunu yapmaktadır.

Uraz Kaygılaroğlu Melis İşiten ile evlidir. Daha önce Yedi Güzel Adam dizisinde rol alan çift, 2014 yılında dünya evine girmiştir

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et