Ece Üner’den Sert Çıkış! “Caniler ve Katiller Adalete Güveniyor”

Ece Üner Sert Konuştu!

Ekranların dobra ismi Ece Üner, ülkenin gündemine düşen Antalya’da ki tecavüz olayına sert tepki gösterdi. Ece Üner, “Caniler ve katiller adalete güveniyor ama geç gelen ya da hiç gelmeyen adalete” dedi.

Ece Üner, Ece Üner Adalet Tepkisi
Ece Üner, Ece Üner Adalet Tepkisi

Show TV Ana Haber Sunucusu Ece Üner, Antalya’da yaşanan tecavüz olayına ve geçtiğimiz günlerde serbest bırakılan tecavüzcünün davullu zurnalı karşılanmasını eleştiren Ece Üner, sert eleştirilerde bulundu. Ece Üner, bu iki olay ile ilgili çarpıcı sözler söyledi.

İşte Ece Üner’in o sözleri;

“Caniler ve katiller adalete güveniyor ama geç gelen ya da hiç gelmeyen adalete. Denklemde ki sorun bu. Daha dün serbest bırakılan tecavüzcüye davullu zurnalı karşılama haberini verdik bu ekranda çürümüşlüğün görüntüsü olarak. Bu görüntüler bulaşıcı maalesef. Hele çürümüşlük cezasız kalınca yani adalet bekletilince bakın çürümüş şey nasıl kokuşmuşluğa dönüşüyor. Şimdi onun haberini vericez. Haberde bir kadını alıkoyma var. Bu kadın darp var, zorla uyuşturucu verme var, işkence var, tecavüz var, tecavüz esnasında kadının annesini arayarak bakın ben şu anda kızınıza tecavüz ediyorum demek var. Bütün bunlara maruz olan kadının yaşamına son vermek isterken yüzde 99 engelli kalması var. Kadının hukuk mücadelesi üstlenen avukatı aynı şeylerle tehdit etmek var. Bu vahşet ve şiddet sarmalında bir tek ne yok biliyor musunuz? Adalet.”

Ece Üner’in bu Sözlerini Söylediği Video ise Şöyle;

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et