DTCF’nde Gerginlik Düşmüyor! MHP Uyuyor mu?

DTCF’nde tansiyon düşmüyor! HDP’li vekil dekanla görüşüyor MHP’liler uyuyor mu?

PKK yandaşlarının üniversitelerde yeniden etkin olmaya başladığı, Ülkücü öğrencileri tehdit ettiği ve üniversite yönetimlerinin de bunlara sessiz kaldığı öğrenildi.

Aralarında “PKK’nın özel militanı” olduğu belirtilen kişilerin örgütlenerek üniversitelerde özellikle milli hassasiyeti olan öğrencilerin derse girmesini engellediği, yemekhanede yemek yedirmediği hatta bazı öğrencileri tehditle yerleşkelerin kapısından bile geçirmediği vurgulandı.

PKK yeni dönemde bir kez daha üniversitelere yerleşemeye başladı. Bunların başında da Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesinin (DTCF) geldiği öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, PKK yandaşı 100 kadar öğrenci, okulda huzur bırakmıyor ve birçok öğrenciyi de tehdit ediyor.

Daha önce okulda gücü zayıflayan PKK yandaşı grupların son zamanlarda sesi çok çıkıyor. 50’den fazlası yatay geçişle üniversiteye yerleşmiş 100 kadar PKK yandaşının arasında “özel militanlar” olduğu iddia ediliyor.

DTCF’DEN MEKTUP VAR!

Ben Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesinde okuyan bir Türk milliyetçisi öğrenciyim. Yaklaşık bir buçuk aydır okulumuzda bulunan terör örgütü PKK mensupları ve marjinal sol gruplar tarafından okula giriş çıkış yaptığımız saatlerde yahut fakülte içinde derslerimize gidiş dönüşlerimizde saldırılara maruz kalıyoruz.

Okulda bulunan Türk Milliyetçisi öğrencilerle birlikte Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlatmış olduğu Barış Pınarı harekatına destek için basın açıklaması yaptıktan sonra Nurettin Demiştaş denen soysuz Pkk yöneticisinin “şehirleri cehenneme çevireceğiz” talimatıyla her gün üniversitemizde saldırılara maruz kalmaktayız.

Olaylara okul yönetimi ve güvenlik sessiz kalmaktadır. Hatta bize saldırı yapılmış olmasına rağmen HDP İzmir milletvekili Murat Çepni dekanlık ile görüşmüş ve okuldaki PKK mensuplarına açıktan destek sağlamıştır.Bunu da şahsi twitter hesabından paylaşmıştır.

Dekanlık HDP milletvekilinden talimat almaktadır. Aldığı talimatlar doğrultusunda okul içerisinde bizlerin okulun imkânlarından faydalanmamız engellenmekte, suçlular gibi sürekli gözetim altında tutulmakta yemekhaneye dahi zorla farklı kapılardan giriş yaptırılmaktadır.

Okul yönetimi açıkça bizleri eğitim hayatımızı çok büyük derecede engelleyecek en küçüğü bir dönemden başlayacak cezalarla tehdit etmektedir. Derslerimize gidiş dönüşlerde başımızı kaldırmamız yahut çöp atmamız bile tahrik sayılmakta ve cezai işlem uygulanmakta tehdit edilmekteyiz.

HDP milletvekillerinin de baskısı sonucu dekanlık üzerimizdeki baskıları daha da arttırmış ve Türkiye Cumhuriyeti’nin başkentinde Sıhhıye’de Türk milliyetçisi öğrencilere alenen tecrit uygulanmaktadır.

Bizleri ” Sıhhıye’de bir delikanlı kürt genci bıçağı vurduğunda görüşeceğiz” diyerek tehdit eden terör örgütü mensuplarına hiçbir yaptırım uygulanmazken bizlere tecrit altındayken dahi kantinin terasına çıkmamız bile soruşturma açmakla tehdit edilmemize sebep olmaktadır.

Okul içerisinde ölüm tehditleri almaktayız.

Sizlerden konuyla ilgilenmenizi ve gerekirse okula gelerek bizlerin de yalnız olmadığımızı göstermenizi rica ediyoruz. Eğitim hayatımız ve can güvenliğimiz tehlike altındadır. İlgili yerlere gerekli suç duyurularında bulunmamıza rağmen herhangi bir gelişme olmamıştır. Bu teröristler Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinden yatay geçişle özellikle Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesine gelmiş ve terör örgütünün militan kadrolarıdır.

Hiçbir geleceği ve hayali olmayan bu terör örgütü mensupları bizleri sürekli tehdit ve taciz etmektedir.

  • #DTCF ülkücüleri

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et