Dilara Kandak’ı Kim Öldürdü? – Dilara Kandak Cinayeti

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde ormanlık alanda bir tarlaya gömülü çıplak kadın cesedi bulundu.

 

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde 23 yaşındaki iki çocuk annesi Dilara’nın cesedi, ormanlık alanda çıplak halde gömülmüş bulundu.

ÇIPLAK OLARAK BATTANİYEYE SARILMIŞ HALDE BULUNDU

Antalya’nın Korkuteli ilçesi Alaaddin Mahallesi Gölbent mevkiinde ormanlık alanı içindeki tarlaya gömülmüş bir kadın cesedi bulundu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı. Battaniyeye sarılmış ve çıplak olarak toprağa gömülü vaziyette bulunan cesedin kimliğinin 2 çocuk annesi Dilara Kandak‘a (23) ait olduğu belirlendi.

OTOPSİ İÇİN ADLİ TIP MORGUNA KALDIRILDI

Olay yerinde cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Kandak’ın cesedi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Sabah erken saatlerinde genç kadının yakınları, Adli Tıp’a gelerek cenazeyi almak için beklemeye başladı. 24 Ocak tarihinden bu yana kayıp olduğu öğrenilen genç kadının teyzesi Şükran Koca, “Kuzum, seni çok aradık ama bulamadık’ diye feryat etmesi yürekleri dağladı. Koca’yı sakinleştirmeye gelen diğer teyzesi Fatma Çaltı ise feryatlara dayanamayıp baygınlık geçirdi.

Yapılan otopsinin ardından genç kadının cenazesi ailesi ve yakınları tarafından, Korkuteli ilçesi İmrahor Mahallesi’nde toprağa verilmek üzere alındı.

ANTALYA’DA yaşayan ev hanımı 2 çocuk annesi Dilara Kandak, 22 Ocak tarihinde ortadan kayboldu. Baba Mehmet Kandak, kızı hakkında kayıp başvurusunda bulundu. Çiftçilik yapan eşinden 2 yıl önce ayrıldığı öğrenilen genç kadının 2 çocuğuna ise babasının baktığı öğrenildi.

Aileye dün, Alaaddin Mahallesi Gölbent mevkisinde ormanlık alan içindeki tarlada vücudunun bir bölümü toprağa gömülmüş bir kadın cesedi bulunduğu bilgisi verildi. Cesedi bölgede çobanlık yapan bir çobanın köpeğinin bulduğu ve çobanın hemen polise bilgi verdiği belirtildi.

Polis ekipleri bölgede geniş çaplı inceleme yaptı. Battaniyeye sarılmış ve çıplak olarak toprağa gömülü vaziyette bulunan genç kadının elleri ve ayaklarının bağlı olduğu ileri sürüldü. Olay yerinde cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Kandak’ın cesedi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Dilara Kandak’ın Katili Kim?

Müge Anlı ile tatlı sert programına konu olan Dilara Kandak cinayeti araştırılıyor. Programa bağlanan arkadaşları ve tanıdıkları verdikleri çelişkili ifadeler nedeni ile Müge Anlı tarafından sert şekilde eleştirildi. Görüştüğü kişilerden olan Mehmet Can, Bilal Yılar ve bahsedilen keçi sakallı, dövmeli,bir kişi ile şüpheleri üzerlerine çektiler. BİLAL YILAR ‘ı yalan söylemekle suçlayarak doğruları söylemesi için ısrar edilse de yalanlarını sürdürdü.  GÜNCEL

Dilara Kandak Cinayeti Hakkında Gelişmeler İçin Tıklayınız…

 

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et