Dilara Kandak Cinayetinin Ayrıntıları Müge Anlı’da Ortaya Çıkıyor…

Müge Anlı’da Dilara Kandak Cinayeti Aydılanacak Mı?

12 Mart 2018 Müge Anlı İle Tatlı Sert Programında yine Dilara Kandak Cinayeti işleniyor. Veli Bıyıklı’nın çelişkili ifadeleri ve Müge Anlı’ın tamamen yalan olduğunu düşündüğü açıklamalarda Veli Bıyıklı’nın neden dükkanında ki kameraları söktüğü ve Dilara Kandak’ın ailesine bahsettiği “beyaz araba” ile ilgili ifadesini niye değiştirdiğini bir türlü açıklayamadı. Bugün Müge Anlı’da tekrardan işlenecek olan Dilara Kandak Cinayeti aydınlığa kavuşacak mı? Bekleniyor. Gelişmeler Newstr.net’te…

Antalya’nın Korkuteli ilçesi Alaaddin Mahallesi Gölbent mevkiinde ormanlık alanı içindeki tarlaya gömülmüş bir kadın cesedi bulundu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı. Battaniyeye sarılmış ve çıplak olarak toprağa gömülü vaziyette bulunan cesedin kimliğinin 2 çocuk annesi Dilara Kandak’a (23) ait olduğu belirlendi. Olayı Müge Anlı programında araştırmaya başladı. Görüştüğü kişilerin şüpheli ifadesi kamuoyunun dikkatini çekti.

Dilara Kandak’ın Katili Kim?

Müge Anlı ile tatlı sert programına konu olan Dilara Kandak cinayeti araştırılıyor. Programa bağlanan arkadaşları ve tanıdıkları verdikleri çelişkili ifadeler nedeni ile Müge Anlı tarafından sert şekilde eleştirildi. Görüştüğü kişilerden olan Mehmet Can, Bilal Yılar ve bahsedilen keçi sakallı, dövmeli,bir kişi ile şüpheleri üzerlerine çektiler. BİLAL YILAR ‘ı yalan söylemekle suçlayarak doğruları söylemesi için ısrar edilse de yalanlarını sürdürdü. Geçtiğimiz gün ifadesini değiştiren Bilal Yılar üzerindeki şüpheler artıyor. 

Bilal Yılar, Veli Bıyıklı ve Mehmet Can Ozan’ın Şüpheli İfadeleri…

Dilara Kandak’ın annesi çocukları ile beraber gelen genç kadının 4-5 gün süresince kendinde kaldığını çocukları ile vakit geçirdiğini daha sonra evine misafir geleceğini söyleyerek, “temizlik yapacağım” diyerek evden ayrıldığını dile getirdi. Fakat 22 Ocak tarihinden itibaren bir daha kendisine ulaşamadı. Fakat araştırmaları sürdüren Antalya Korkuteli Polisi, ilk gelen otopsi sonuçlarında Dilara Kandak’ın son 10 günlük süre içersin de öldürülmüş olduğu üzerinde duruyor. Dilara Kandak’ın en son Veli Bıyıklı ve Bilal Yılar ile görüştüğü düşünülüyor.

Telefon Sinyalleri Kesişiyor… HTS Kayıtları Çıktı.

Antalya Korkuteli’nde ormanlık alanda elleri ve ayakları bağlı olarak cesedi bulunan Dilara Kandak’ın telefon sinyalinin en son Bilal Yılar ve Veli Bıyıklı’ın olduğu yerde 27 şubat tarihinde alındığı belirlendi. Uyuşturucu bağımlısı Bilal Yılar ve Oto Galericilik işi ile uğraşmak isteyen Veli Bıyıklı’nın sürekli çelişen ifadeleri Müge Anlı‘yı çileden çıkardı. 

Dilara Kandak Haberleri İçin Tıklayınız…

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et