Damla Demir Bulundu Mu? Damla Demir Nerede? Müge Anlı…

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına ilginç bir kayıp olayı daha konu oldu. 16 yaşındaki Damla Demir, 22 gündür aranıyor. Programa katılan aile,kızları Damla Demir’in hayatından endişe ediyor. Öte yandan genç kızın cep telefonu ise ormanda ölü bulunan 40 yaşlarındaki bir adamın yanında bulundu.

Damla Demir Müge Anlı
16 Yaşındaki Damla Demir, Müge Anlı, Kayıp, İzmir

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Demir ailesi 16 yaşındaki kızları Damla Demir’i arıyorlar. 15 Ekim’de İzmir Buca’da ormanlık alanda 40 yaşındaki bir erkek ölü bulundu. Ölü bulunan adamın yanında ise bir cep telefonu bulundu. Polis telefonla ilgili araştırma yaparken, telefonun 16 yaşındaki Damla Demir’e ait olduğu tespit edildi. Aile durumu öğrenince kızlarının hayatından şüphe etmeye başladılar. 16 yaşındaki genç kızın telefonu neden 40 yaşındaki bir adamın yanında yer alıyordu? hala bilinmiyor.

Damla Demir Nerede? Damla Demir Bulundu Mu?

16 yaşındaki Damla Demir’in cep telefonunun ormanda ölü bulunan 40 yaşlarındaki bir adamın yanında bulunması Damla Demir’in hayatı ile ilgili kaygıları arttırdı. Damla Demir’den 22 gündür haber alınamıyor.

Damla Demir
16 Yaşındaki Damla Demir

Uyuşturucudan Ölmüş!

Ormanda ölü bulunun 40 yaşındaki erkek cesedi ile ilgili Damla Demir’in ailesi, ölen kişinin uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve kalp krizi sonucu öldüğünü öğrendiklerini söyledi. 16 Yaşındaki Damla Demir, her yerde aranırken 22 gündür genç kızdan herhangi bir haber alınamıyor. Makyaj yapmayı seven 16 yaşındaki Damla Demir’in yaşından büyük gösterdiğide ayrıca belirtildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et