Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP’li Özgür Özel’e Manevi Tazminat Davası Açtı

Cumhurbaşkanı , 'li Özgür Özel hakkında 250 bin liralık manevi tazminat davası açtı

! Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisi hakkında “Diktatör bozuntusu” açıklaması yapan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel hakkında 250 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

CHP Meclis Grup Başkanvekili ve  milletvekili Özgür Özel mecliste yaptığı konuşmada, Erdoğan'ın muhalefete yönelik “beşinci kol” ifadesine tepki gösterdi.

Özel, “beşinci kol” terimini ilk kullanan kişinin İspanya diktatörü Franco olduğunu söyledi ve Erdoğan için “Franco özentisi diktatör bozuntusu” ifadesini kullandı.

250 BİN LİRALIK TAZMİNAT DAVASI

Özel'in bu açıklamasından sonra harekete geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Grup Başkanvekili hakkında 250 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefeti ‘Beşinci kol' ifadesini kullanarak eleştirirken, CHP Grup Başkanvekili ve milletvekili Özgür Özel meclisteki konuşmasında Erdoğan için “Diktatör bozuntusu” ifadesini kullanmıştı.

Daha sonra hesabından da paylaşımda bulunan Özel, ” Recep Tayyip Erdoğan, muhalefete “5. kol” diyor. Bunun demokraside yeri yok. Demokrasiyle geleceksin, 18 yılın sonunda İspanyol diktatör Franco'nun söylemine sığınacaksın. Yazıklar olsun! Bu diktatör bozuntusuna milletimiz, ilk seçimde sandığı gösterip geldiği gibi gönderecek” dedi.

“DIŞ MİHRAKLARIN KİRLİ AJANDALARINI UYGULAYAN SİYASİ LEJYÖNERLERDİR”

Özel'in açıklamasından sonra paylaşımda bulunan ise “18 yıldır girdiği her seçimde aziz milletimizin şerefli oylarıyla, alnı ak bir biçimde iktidar olan sayın Cumhurbaşkanımıza “diktatör” ifadesini yakıştıranlar, ya satılmış bir zihniyetin siyasi bezirganları ya da dış mihrakların kirli ajandalarını uygulayan siyasi lejyönerlerdir” dedi.

Bir Şeyler Yazın...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.