Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP’li Özgür Özel’e Manevi Tazminat Davası Açtı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’li Özgür Özel hakkında 250 bin liralık manevi tazminat davası açtı

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisi hakkında “Diktatör bozuntusu” açıklaması yapan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel hakkında 250 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

CHP Meclis Grup Başkanvekili ve Manisa milletvekili Özgür Özel mecliste yaptığı konuşmada, Erdoğan’ın muhalefete yönelik “beşinci kol” ifadesine tepki gösterdi.

Özel, “beşinci kol” terimini ilk kullanan kişinin İspanya diktatörü Franco olduğunu söyledi ve Erdoğan için “Franco özentisi diktatör bozuntusu” ifadesini kullandı.

250 BİN LİRALIK TAZMİNAT DAVASI

Özel’in bu açıklamasından sonra harekete geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Grup Başkanvekili hakkında 250 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefeti ‘Beşinci kol’ ifadesini kullanarak eleştirirken, CHP Grup Başkanvekili ve Manisa milletvekili Özgür Özel meclisteki konuşmasında Erdoğan için “Diktatör bozuntusu” ifadesini kullanmıştı.

Daha sonra sosyal medya hesabından da paylaşımda bulunan Özel, ” Recep Tayyip Erdoğan, muhalefete “5. kol” diyor. Bunun demokraside yeri yok. Demokrasiyle geleceksin, 18 yılın sonunda İspanyol diktatör Franco’nun söylemine sığınacaksın. Yazıklar olsun! Bu diktatör bozuntusuna milletimiz, ilk seçimde sandığı gösterip geldiği gibi gönderecek” dedi.

“DIŞ MİHRAKLARIN KİRLİ AJANDALARINI UYGULAYAN SİYASİ LEJYÖNERLERDİR”

Özel’in açıklamasından sonra paylaşımda bulunan Fahrettin Altun ise “18 yıldır girdiği her seçimde aziz milletimizin şerefli oylarıyla, alnı ak bir biçimde iktidar olan sayın Cumhurbaşkanımıza “diktatör” ifadesini yakıştıranlar, ya satılmış bir zihniyetin siyasi bezirganları ya da dış mihrakların kirli ajandalarını uygulayan siyasi lejyönerlerdir” dedi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et