Çin’de “Koronavirüs” Yüzünden İnsanlar Katledilmekten Korkuyor!

Çin’in Vuhan Kentinde İnsanlar Devlet Tarafından Katledilmekten Korkuyor!

Twitter üzerinden “Askıda” isimli bir kullanıcının yaptığı paylaşımlar sosyal medyada gündem oldu. Koronavirüs’ün ortaya çıktığı tarihten bu yana edindiği bilgileri ve araştırmalarını derleyen kullanıcı ortaya bazı inanılması güç iddialar ortaya atarken, Koronavirüs’ün yarasalardan geçtiği ve ilk onlarda tespit edildiği biliniyor. Ek olarak Çinlilerin yarasa çorbası yedikleri ve sokak köpeklerinin etlerini de tükettikleri biliniyor. Koronavirüs hakkında detaylı bilgiler sunan hesabın tweetlerinin bir kısmı ise şöyle;

Çin Biyolojik İmha Timi
Çin Biyolojik İmha Timi, Koronavirüs, Çin, Vuhan

#coronovirus ile ilgili Ocak ayının başından bu yana derlediğim bilgileri ve düşüncelerimi sizlere aktarmak adına tekrar bu floodu oluşturuyorum. Her gün yeni kritik bilgiler ortaya çıkıyor ve hepsini flood arkasına ekleyeceğim.

Koronavirüs Nedir? Nasıl Çıktı?

Virüs Çin’in Wuhan şehrinde ilk olarak Haziran 2019’da tespit edildi. Yetkililer birazdan bahsedeceğim laratuvarda ilk vakayı incelemeye aldı. Konu yarasalara elbet gelecek ancak daha vahim iddialar var. Laboratuvarda virüs incelemesi devam ederken Orta Çin’in jeopolitik, ticari, ulaşım ve ekonomik açıdan en önemli şehrinde 40 bin kişilik bir toplantı tertip ediliyor. Yemekler, eğlenceler, konferans vs. Virüs o günden sonra 8 kişide tespit ediliyor.

Koronavirüs Hakkında Ortaya Atılan İddialar, Koronavirüs Nedir, KoronaVirüs
Koronavirüs Hakkında Ortaya Atılan İddialar, Koronavirüs Nedir, KoronaVirüs

Çin ve dünya üzerinde en çok konuşulan canlı Yarasa oluyor. Tabiki bizim gündemimizde çorbası konuşulurken Çin’de Askeri Araştırma Enstitüsü konuşuluyor. Biz bu yenir mi iyi olmuş derken AAE ‘nin yaptıklarını kimse bilmiyor. Askeri Araştırma Enstitüsü coronavirusu ilk olarak 2018 yılında yarasalarda tespit ediyor ve üzerinde çalışmaya başlıyorlar. Virüsün genetiği ile oynayıp sürekli deneyler yapıyorlar. Kendilerini biyolojik labaratuvar alanında üstün gören Çin SARS virüsü gibi yine ahmakça bir işe kalkışıyor yada planlı diyeceğiz buna. 2019 yılında Wuhan şehrinde Çin Komünist Hükümeti ‘nin büyük propaganda ile açtığı P4 Biyolojik Labaratuvarı’ nda çalışmalar devam ediyor. Bu labaratuvar Çin’de ulusal biyolojik koruma duvarı diye sunuluyor halka.

İlk Vaka Vuhan Kentinde Çıktı!

Ve her şey labaratuvarın açılışından sonra başlıyor. İlk vakanın Wuhan şehrinde çıkması ve incelemeye burada alınması. Salgının büyük bir organizasyonda yayılması Çin medyası ve halkı tarafından sorgulanıyor.

Koronavirüs, Coronavirus, Çin
Koronavirüs, Coronavirus, Çin

Koronavirüs ile ilgili İddialar… “Çin Nüfusunu Azaltma Politikası”

İlk iddia bir canlı yayına bağlanan konuk tarafından ortaya atılıyor. Virüsün Çin’in nüfus azaltma politikası için ilk hedefi yaşlılar olarak ortaya çıkarılması ancak kontrolden çıktığını anlatıyor. Daha sonra Çin’de sosyal medya dahil her yerde bu konuşuluyor. Vakalar artmadan Çin Hükümet Başkanı Wuhan’da gülerek bir görüntü veriyor. Ancak bugünlerde tam tersi doktorları yetersiz kaldıkları düşüncesi ile suçlayıp şehri karantina altına alıyor. Bir doktor buna tepki veriyor. Çin Genetik Bankası ‘nın araştırma içeriğinde SARS gibi coronavirusun olduğunu bir kişi paylaşım yaparak dolaşıma sokunca artan vakalar ile birlikte Çin Komünist Hükümeti’ne yönelmeye başlıyor tepkiler. #coronavirus ise Wuhan’dan yayılmaya devam ediyor. Önce Güney Kore sonra Hong Kong derken ABD, Rusya, Meksika, Tayland, Tayvan, Filipinler, Kolombiya, Suudi Arabistan, Singapur derken 12 ülkede vakalar tespit ediliyor. Wuhan şehrine giriş çıkış, seyahat yasağı getiriliyor. 25 Ocak Çin Yeni Yılı tatilinde Wuhan ve Çin’den ayrılacak insanların virüsün yayılmasına sebebiyet verecekleri düşünülerek kararı alıyorlar. Ancak Uygur ve Urumci bölgesine uçuşlar devam ediyor.

Bu iddiaları yayınlayan ve açıklamalarına devam eden twitter hesabı ise şöyle;

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et