Kobe Bryant Helikopter Kazasında Öldü!

NBA’nin Efsane İsmi 41 Yaşında Hayatını Kaybetti!

Ünlü Basketbolcu NBA’nin en iyi yıldızlarından biri sayılan 41 yaşında ki Kobe Bryant, ABD basınında yer alan haberlere Californiya’da geçirdiği bir helikopter kazası sonucunda hayatını kaybetti.

Kobe Bryant Öldü Mü?

Kobe Byrant, 4 yakınıyla birlikte maçtan dönerken,binfiği helikopterin sis nedeniyle Calabasas yakınlarında bir tepeye çarpıp yere çakılıp, alev almasıyla hayatını kaybetti. Verilen son bilgilere göre Kobe’nin eşi Vanessa helikopterde bulunmuyordu.

Kobe Yolcuların Arasındaydı!

Yetkililer, kazadan kurtulan olmadığını ve Kobe Bryant’ın da yolcular arasında bulunduğunu doğruladı. Kariyerinde 5 kez NBA şampiyonu olan (2000, 2001, 2002, 2009 ve 2010) Kobe; 2009 ve 2010’da NBA Finalleri’nin en değerli oyuncusu seçilmişti. 2008 ve 2012’de Rüya Takım’la olimpiyat altın madalyası da kazanan Kobe Bryant, NBA’de tüm zamanlarda en çok sayı kaydeden 4. oyuncu olarak tarihe geçmişti.

Kobe Bryant Kimdir?

1996 Draft’ında NBA’e adım atan ve 2016’da kariyerine nokta koyan Kobe’nin hem 8 hem de 24 numaralı formaları Los Angeles Lakers tarafından emekliye ayrılmıştı. İki farklı forması emekli edilen tek isim olan Kobe Bryant tüm zamanların en iyi oyuncuları arasında gösteriliyordu.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et