Ceren Özdemir’in Katili Özgür Arduç Hakkında Son Dakika Gelişmesi!

Ceren Özdemir’in Katili Özgür Arduç Hakkında Yeni Gelişme!

Ordu’da 20 yaşında ki balerin Ceren Özdemir’i vahşice öldüren ve kendisini yakalamaya çalışan polis memurlarını bıçaklayan katil Özgür Arduç, hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Özgür Arduç’un davasının SEGBİS üzerinden görüleceği açıklanırken, savcılık iddianameyi yılbaşına kadar hazırlayacağını duyurdu. Ayrıca Ordu Barosu başkanı Ceren Özdemir’in avukatlığını üstlenecek.

Özgür Arduç, Katil Özgür Arduç, Ceren Özdemir Cinayeti
Özgür Arduç, Katil Özgür Arduç, Ceren Özdemir Cinayeti

Mahkeme İçin Cezaevinden Çıkamayacak!

Ordu Cumhuryet Savcılığı, katil zanlısının, polis, savcılık ve hakimlikte verdiği ifadelerin, olay yerinde yaptırılan yer göstermedeki anlatımlarıyla örtüşmesi ve görgü tanıklarının ifadeleriyle uyumlu olması nedeniyle iddianameyi yılbaşına kadar hazırlayarak, davayı açacak. Adli Tıp Kurumu’ndan istenilen raporların gelmesiyle tamamlanacak olan iddianame, Ordu Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderilecek. Mahkemenin, iddianameyi kabul etmesiyle de dava açılmış olacak. Yargılama aşamasında, yakalandığı anda vatandaşların linç girişiminde bulunduğu Arduç, güvenlik gerekçesi ve Ceren’in ailesiyle karşılaştırılmamak için duruşma salonuna getirilmeyecek. Arduç, duruşmaya tutuklu bulunduğu Van Yüksek Güvenlikli Cezaevi’nden SEGBİS aracılığıyla katılacak.

Ordu Barosu Başkanı Ceren Özdemir’in Avukatı Oldu!

Ordu Barosu Başkanı Haluk Murat Poyraz’ın, kişisel olarak Ceren’in ailesinin vekaletini aldığı, Baro Yönetim Kurulu ve Kadın Hakları Komisyonu üyelerinin de dosyaya katılma talebinde bulunacağı kaydedildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et