Ankara’da Hamile Kadın ve Kızı Evde Ölü Bulundu!

Ankara’da 5 Aylık Hamile Kadın ve 3 Yaşında ki Evlerinde Ölü Bulundu!

Ankara'da Hamile Kadın ve Kızı Evlerinde Ölü Bulundu
Ankara’da Hamile Kadın ve Kızı Evlerinde Ölü Bulundu

Ankara’da 22 yaşında ki 5 aylık hamile Hatice Ekin ve 3 yaşında ki kızı Zelal Ekin’den haber alamayan eşi ve akrabaları durumdan şüphelenerek balkondan evin içerisine girdi. Yakınları hamile kadın ve kızının cesetlerini banyoda buldu.

Ankara’da Altındağ ilçesine bağlı Örnek Mahallesi 622. Sokak’ta meydana gelen olayda hurdacılık yapan Osman Ekin, eşinden haber alamayarak akrabalarını aradı. Dakikalarca zili çalan yakınları, kapının açılmaması üzerine 2’inci kattaki daireye balkon kapısından girdi. Dairenin içine dolan suyu fark eden yakınları, banyoya girdiklerinde Hatice Ekin ve kızının yerde hareketsiz yattığını gördü. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis, AFAD ve doğalgaz ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, 5 aylık hamile anne ve kızının hayatını kaybettiği belirlendi. Apartman önünde bekleyen yakınları, ölüm haberinin ardından gözyaşlarına boğuldu. Şofbenden sızan doğalgaz sızıntısı sonucu öldükleri öne sürülen Hatice ve Zelal Ekin’in cansız bedenleri, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Anne ve kızının kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsinin ardından tespit edilecek. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et