Caner Cindoruk; ”Sadakatsiz”in volkan’ı İyi Gibi Görünen Erkekleri Deşifre Ediyorum

‘Sadakatsiz’in ‘Volkan’ı Caner Cindoruk: Erkekleri deşifre ettim

Kanal D’deki ‘Sadakatsiz’in ‘Volkan’ı Caner Cindoruk ‘Retouch Men’ dergisine özel pozlar eşliğinde konuştu: “Eşini aldatan, ailesine ve çevresine zarar veren biri haklı olamaz. Bir kişinin başkasına aşık olması anlaşılabilir ama diğer birlikteliği bitirmesi gerekir. Hayatın içinde iyi gibi görünen erkekleri bu rolle deşifre etmek istedim ve sanırım bu da amacına ulaştı.”

Kanal D’nin soluksuz izlenen dizisi ‘Sadakatsiz’de eşi ‘Asya’yı aldatan ‘Volkan’ı canlandıran Caner Cindoruk, Retouch Men dergisine konuştu. İşte röportajdan satırbaşları…

Sence Volkan karakteri haklı mı?

Eşini aldatan, ailesine ve çevresine zarar veren biri haklı olamaz.

Türkiye seni konuşuyor, bundan nasıl etkiledin?

Televizyonda ilk kez bu kadar zaaflı birini oynamak izleyicilerde ters köşe etkisi yarattı. Volkan gibi birçok erkek var. İlginç yorumlar geliyor. Bazılarına çok gülüyorum. Oynadığım karakterin farkındalık yaratması hoşuma gidiyor.

Volkan’a karşı neler hissediyorsun?

Görünüşte çok iyi bir baba, eş ve arkadaş; işini seven, iyi bir adam. Ama gizli bir hayatı var. İki kişiyi sevebileceğine inanıyor, ‘ikisini de başka türlü seviyorum’ diyor. Seyirciyi rahatsız eden yer tam burası. İnsanın biriyle birlikteyken, başkasına aşık olması anlaşılabilir. Ama bu aşkın peşinden gidecekse; diğer birlikteliği bitirmesi gerekir. Hayatın içinde iyi gibi görünen bu tip erkekleri rolle deşifre etmek istedim. Sanırım amacına ulaştı.

● Aşk sana ne ifade ediyor?

Aşk; karmaşık bir durum, tarifi de zor. Hayata filtreli bir camdan bakmak gibi aşk.

Adanalı olmak bir oyuncu için ayrıcalık mıdır?

Çukurova farklı kültürlere ev sahipliği yapan bir yer. Adana’da doğup büyümek bana çok şey kazandırdı. Çünkü her kültürden insanı gözlemledim. Sanatçı ruhlu biri için iyi bir kaynaktır.

Hayatla ilgili cümlelerin var mı?

Erdemli olabilmek, vicdanlı kalabilmek ve öğrenme duygusunu elden bırakmamak.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et