Büyükşen Çifti Cinayetinde Akılda Kalan Soru İşaretleri…

Büyükşen Çifti Cinayetinde Şüphe Çekici Detaylar ve Akılda Kalan Sorular

Konya’da 2018 yılında evlerinde katledilen Necla ve Metin Büyükşen çiftinin cinayetlerinin çözüldüğü açıklandı. Açıklamada yanlış adrese gelen kiralık katillerin bu cinayetleri işlediği ortaya çıktı. Fakat cinayeti yıllardır takip eden insanların aklında ise çok sayıda soru işareti kaldı. Daha sonra Müge Anlı ile Tatlı Sert programında da bölümlerce konu edilen cinayet ile ilgili akılda kalan soruları sizler için derledik.

Büyükşen Çifti Cinayetinde Akılda Kalan Sorular
Büyükşen Çifti Cinayetinde Akılda Kalan Sorular

1-) Swap İzleri

Necla ve Metin Büyükşen’in öldürülmesinden sonra en çok konuşulan konulardan biri Büşra Büyükşen, Uğur Büyükşen ve eşi Betül Büyükşen’in üzerinden çıkan SWAP izleri olmuştu. Peki bu üç kişinin üzerinde swap izleri nasıl çıktı hala merak edilen konular arasında.

2-) Uğur Büyükşen ve Betül Büyükşen’in Gerginliği

Cinayetler ile ilgili Müge Anlı’nın programına katılan yaşlı çiftin oğlu ve gelini programda saatlerce ter döktü. Ayrıca Betül Büyükşen ve Uğur Büyükşen’in sürekli gergin oldukları görüldü. Peki neden gergindiler?.

3-) Büşra Büyükşen Nasıl Kaçtı? Katilleri Teşhis Etti Mi?

Necla Büyükşen ve Metin Büyükşen çiftinin kızları Büşra Büyükşen olayın tek görgü şahidi olarak biliniyor. Kiralık katilleri gören Büşra Büyükşen katilleri teşhis etti?. Ek olarak anne ve babası öldürülen genç kız nasıl sağ olarak kurtuldu?.

4-) Kiralık Katiller Nasıl Evleri ve Kişileri Karıştırdı?

Büyükşen çifti cinayetinde en önemli sorulardan biri kiralık katillerin nasıl ev adreslerini karıştırdığı oldu. Ayrıca silahı tutukluk yapan katil neden geri dönüp Necla Büyükşen’i öldürürken, Büşra Büyükşen kafasına dipçikle vurulmasına rağmen kaçabildi. İlk olarak Metin Büyükşen’i vurduktan sonra kiralık katiller adresin yanlış olduğunu anlamadılar mı?. Ek olarak biri tek katlı diğeri ise iki katlı olan evleri en başından nasıl karıştırdılar. Abdullah Başdemir ve Sevgilisi Esra Taş neden şimdi itiraf Etti?

5-) Yeni Sevgilisinin Eski Sevgilisinin Ailesini Neden Öldürsün?

Büyükşen cinayetinde belkide en akla yatmaya nedenlerden biri de yeni sevgilisinin eski ilişkisinde yaşadığı sorunlardan dolayı, eski ilişkisinin anne ve babasını öldürmeye kalkışılması durumu.

Necla Büyükşen ve Metin Büyükşen Cinayeti

Metin Büyükşen ve Necla Büyükşen Konya’nın Karatay ilçesine bağlı İsmil Mahallesi’ndeki evlerinde kar maskeli bir saldırgan tarafından pompalı tüfekle öldürülmüşlerdi. 3 Eylül 2018’de gerçekleşen olayda tek görgü şahidi ise kızları Büşra Büyükşen idi. Ayrıca ölen çiftin oğlu Uğur Büyükşen ve gelini Betül ile “Mehir Anlaşmazlığı” yaşadığı ortaya çıkmıştı. Olay sırasında evde olan çiftin kızları Büşra Büyükşen ise kaçarak kurtulmuştu.  

Son olarak sevgili okurlar sizde aklınıza gelen soruları yorum olarak atmayı unutmayınız.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et