Müge Anlı Yarın Başlıyor! Büyükşen Cinayeti ile ilgili Hiç Yayınlanmamış Görüntüler…

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 30 Ağustos 2021’de 13. Sezona başlayacak. Yeni sezonda Müge Anlı, Büyükşen Cinayeti için yapılan operasyonların ve özel röportajların görüntülerini yayınlayacak. Ayrıca Esra  Taş ve sevgilisi Abdullah Başdemir ile katil zanlısı olduğu iddia edilen Afgan  uyruklu Abdulhamid Uzbek ile ilgili pek çok ayrıntıyı da ilk kez ekrana getirecek.

Müge Anlı 13. Sezon, Büyükşen Cinayeti, Esra Taş, Abdullah Başdemir, Abdulhamid Uzbek - Müge Anlı
Müge Anlı 13. Sezon, Büyükşen Cinayeti, Esra Taş, Abdullah Başdemir, Abdulhamid Uzbek – Müge Anlı

Müge Anlı yarın yani 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü itibariyle yeni sezona başlıyor. Yeni sezonda Türkiye’nin en çok konuştuğu Büyükşen cinayeti ile ilgili özel görüntüleri paylaşacak. Konya Karatay’da 3 Eylül 2018 tarihinde Necla ve Metin Büyükşen çifti vahşi şekilde vurularak öldürüldü. Cinayet ile ilgili Müge Anlı, sezon finali sonrası yaşanan çarpıcı gelişmeleri tek tek aktaracak. Müge Anlı, Büyükşen cinayetini azmettirdiği şüphesiyle tutuklu yargılanan Esra Taş ve sevgilisi Abdullah Başdemir’i ayrıca katil zanlısı olduğu iddia edilen Afgan uyruklu Abdulhamid Uzbek ile ilgili pek çok ayrıntıyı da ilk kez ekrana taşıyacak.

Özel Görüntüler ve Röportajlar Ekranlara Gelecek!

Konya İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT)  bünyesinde kurulan özel ekip tarafından gerçekleştirilen operasyonlardaki  detayları da paylaşacak olan Müge Anlı, Büyükşen çiftinin ailesi ve yakınlarının  yaz boyu yaşanan gelişmelerle ilgili düşüncelerini, özel röportajları ve cinayetle  ilgili birçok konuyu ekrana getirecek.  

Büyükşen Çifti Cinayeti

Metin Büyükşen ve Necla Büyükşen Konya’nın Karatay ilçesine bağlı İsmil Mahallesi’ndeki evlerinde kar maskeli bir saldırgan tarafından pompalı tüfekle öldürülmüşlerdi. 3 Eylül 2018’de gerçekleşen olayda tek görgü şahidi ise kızları Büşra Büyükşen idi. Ayrıca ölen çiftin oğlu Uğur Büyükşen ve gelini Betül ile “Mehir Anlaşmazlığı” yaşadığı ortaya çıkmıştı.  

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et